Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość towarzyska_

Pierwsza ciąża

Polecane posty

Gość towarzyska_

Witam Chciałam zapytać już doświadczone osoby czy to co dzieje się z moim organizmem to normalne, otóż : razem z moim chłopakiem spędziłam cudowne 3 tygodnie, po tym czasie pojawiło się przypuszczenie że mogę być w ciąży, zrobiłam pierwszy test i pojawiła się słabo widoczna druga kreseczka, po kilku dniach powtórzyłam test i ta kreseczka była już bardziej widoczna. W ciągu dnia troszkę dziwnie się czuje, tak jakbym była strasznie zmęczona, dodatkowo pobolewa mnie brzuch , bolą piersi a na dodatek po południu odczuwam mdłości. Czy mam powód do tego aby się martwić i udać się do lekarza ?

Gość dziewczyna szamana 1984
Tak to jest normalne a do lekarza też musisz się udać prędzej czy później, niektóre kobiety nie przechodzą ciąży książkowo tj cześć kobiet nie ma mdłości z rana itp nie martw się ja przez pierwsze 3 miesiące ciągle bym spała nawet w dzień a za to wszelkiego rodzaju mdłości i wymioty mnie ominęły...

Gość Softlan***
jestes w ciazy i powinnasc isc do lekarza

Gość Icy Moon
Jestes w ciazy i nie masz po co isc do lekarza. Zrob testy z krwi ktore pokaza w ktorym jestes tygodniu, poczekaj do 6-7 i wtedy idz do lekarza

Gość towarzyska_
Miałyście rację- 5 tydzień ;)

Gość Małgosia :)
też miałam takie coś ;) duuuuuużo spałam w ciągu dnia, a w nocy piłam kawę zagryzając ogórkiem ;D to nienormalne raczej ;p idź do gina, i powodzenia ;) niech jest tak, jak chcesz ;)