Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca matka

mam ochotę wysłać dziecko w kosmos albo uciec z krzykiem...

Polecane posty

Gość kochająca matka

Ogólnie syn jest grzeczny,ale miewa takie dni,że nie ma humoru i dziś jest właśnie taki dzień. Może dlatego,że się nie wyspał bo rano musiałam isc 2godziny wcześniej do pracy? W każdym razie jak szliśmy do przedszkola to zrobił focha i on nie idzie, jak go odbierałam to usłyszałam,że nie chciał się z nikim bawić,wziął swojego misia i się nim bawił-dziś jest dzień kiedy dzieci mogą mieć swoje zabawki. Jak wracaliśmy to też jęczał i ciągle coś mu nie pasowało. Mamy 2 przystanki autobusem z domu do przedszkola-autobusem nie chciał jechać, a potem nie chce iść, chce na ręce. Ogólnie nie ulegam jego terrorowi i tym razem też nie uległam i przyszedł po wielkich bólach na nogach. Ale w domu już przegiął-ciągle tylko mama i mama. 5 minut nie pobędzie sam. Mam ochotę wybiec z domu z krzykiem lub wsadzić go w rakietę i wysłać w kosmos. I od razu lżej... zdarzają się Wam takie dni?

Gość chyba każdy tak ma
Czasami.

Każda mama ma takie dni, ale nie każda się do tego przyznaje:D

Gość dlaczego tak a nie inaczej
nie przesadzaj, skoro dziecko tylko miewa takie dni sa dzieciaki jak moje, ktore takie sa na codzien i co wtedy? jak nie ma humoru to jak ma to wyrazic, ma narzekac na pogode, na stan polityczny czy gospodarczy kraju ?? wyraza to jak umie , jak dziecko

Gość kochająca matka
Ale to nie tak,że ja mówię-że mi źle,po prostu w danej chwili tak mam.

Gość czilanka
Kazdemu sie zdarzaja,wszystko koko euro spoko

Gość kochająca matka
No ja w swoim otoczeniu spotykam się z opiniami,że moje dziecko to anioł i grzeszę mówiąc że bywa trudny do zniesienia. Ale może właśnie dlatego,że taki grzeczny zazwyczaj,to te dni bez humoru dają mi tak popalić. Ale wyrzuciłam to z siebie,cieszę się,że są tu inne nie zawsze doskonałe mamy ;)

Poczekaj az maluch bedzie nastolatkiem...wtedy to dopiero bedziesz marzyc by wrocily czasy z wczesnego dziecinstwa jego ;) Ja mam juz 13-latke w domu Normalnie masakra nie ma dnia zebym ja w "kosmos" nie chciala wysylac hehe ;)

Gość kochająca matka
Jezus maria! przecież to jakaś psychopatka!

Gość danp
co za róznica, czy beczki, kocyk, kominek, czy garnek

Nie tak dawno u nas w wiadomosciach podawali,ze jakas chinka wsadzila 6-tyg. niemowle do miktofalowki ,oczywiscie wlaczyla ja... :( W glowie mi sie to nie miesci gorzej niz zwierzeta :(

Gość to i ja cosik powiem
Też mam chwilami ochotę kupić bilet na hawaje w jedną stronę :D chyba każda z nas tak ma,ale nie każda ma na tyle dystansu żeby się do tego przyznać. I to nie znaczy,że byśmy zrobiły dziecku coś złego. :O

Gość danp
Możesz polecieć i dziecko na lotnisku zostawić, też modne w polsce na rowni z kocykiem i beczami :D:D

Gość kochająca matka
Weź się walnij w tą pustą głowę. Kocham mojego syna a że jestem zmęczona to nie znaczy,że mu coś zrobię! Naucz się czytać ze zrozumieniem!

Dziecko ile Ty masz lat,że takie durnoty piszesz?

Gość danp
tsy latka tsy i pół.

Oczywiście moja poprzednia wypowiedź jest kierowana do danp.

No i wszystko jasne. Ewidentnie czytanie o takich tragediach sprawia Ci radnochę-chore jak dla mnie...:O

Gość danp
Tragediach ? Jak leżaly rozkraczone to pewnie nie była "tragedia" mam je szczerze w dupie.

Ty jesteś chora/chory i to poważnie. To są tragedie,bo niewinne dziecko straciło życie,a te psycholki,które to zrobiły powinny trafić na krzesło,ale niestety u nas kary śmierci się nie orzeka.

Gość danp
Co za różnica czy kilku tygodniowe czy 9 miesięczne.... , to jest po prostu opcja EKO, a mamy kryzys....

Myślę, że każda normalna matka ma takie myśli ale nie każda ma odwagę cywilną żeby się do tego przyznać:) Nie wierzę w matkom, które twierdzą, że są idealne, 100% cierpliwości, 100% oddania, 100% doskonałości... nie wiem może są na prozacu. Mój półroczniak tak się ostatnio wydarł w sklepie, że pan ochroniarz znacząco zatkał sobie jedno ucho palcem:P myślałam, że spalę się ze wstydu:) A też każdy mówi, że grzeczny, że anioł itp. Tylko ja i mąż wiemy, że ma chyba płuca pojemności jak u wielkiego chłopa. W domu potrafi wrzeszczeć jak zwariowany, jak idziemy do ludzi istny ideał, patrzy, śmieje się. Kwestia dostarczania nowych bodźców a ja nie mogę mu dostarczać ich cały dzień bo mam też inne obowiązki, więc czasami niestety się podrze, ale idealną matką nie jestem i muszę wysłuchać arii albo kilku arii dziennie.

Mi to ostatnio za co innego było wstyd... byliśmy na koncercie skrzypcowym w parku (na tyłach lokalnego muzeum) i w pewnym momencie mały (trochę ponad 2miesiace) puścił bąka,a starszy (3lata) mądrze na całe gardło-mamo ale on się zesmrodził ;) to dopiero anielskie zachowanie :p