Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terterta

proszek zasadowy

Polecane posty

Gość terterta

Czy zaszkodzi jak sie go wrzmie nie wiedzac czy mam organim zakwaszony czy nie mam ponoc pomaga w inych sprawach moze ktos sie eypowiedziec ? dziekuje

Gość terterta
Bardzo prosze o odp

Gość terterta
Nikt nie stisowal ?

Gość terterta
Nie uwazam tak ale chce jutro zaczac dukana i chcialam sie dowiefziec cos wiecej

Gość qpqpqp
od 3 dni pije proszek zasadowy langsteiner taki 300 gr i teraz doczytałam na necie ze zawiera sod ktora moz eobciazac nerki czy to prawda ? ktos stosuje? bo nie wiem czy brac dalej czy nie

Gość apkddhndgfsc
mnie dzisiaj kupiła siostra pzred chwila w aptece , taki sam i faktycznie tam pisze ze zawiuera sod ten dr auera chyba nie zawiera tearz to sama nie wiem czy go tez zaczac czy kupic ten 2 chociaz nie ma tego składnika chyba duzo ale sie nie znam moze sie ktos wypowie w tej kwesti?

Gość khnkjjhnk
qpqpqp Na opakowanie uważnie popatrz, a nie pytaj tutaj. Jak myślisz dlaczego jest sód? Bo sód jest pierwiastkiem zasadotwórczym. Anissia prawie każdy jest zakwaszony tylko o tym nie wie :) Ty w jakimś stopniu pewnie też. Nie takim, co by powodowało choroby, ale nerwowość czy psm na pewno.

Gość apkddhndgfsc
a to dobrze to od jutra zaczne go stosowac starcza na 37 dni, mysle ze tom wystarczy

Gość qpqpqp
apkddhndgfsc na tym drugim nie ma sodu? to juz nic nie rozumiem

Mi akurat po atkinsie zostały paski do mierzenia poziomu ketozy, czasami mierzę. A jeśli chodzi o zakwaszenie organizmu na dukanie, to zależy co będziesz jeść. A może kup te paski, bo chyba odkwaszać się tak na chybił trafił też nie jest za zdrowo. Ale tego akurat nie wiem, więc nie będę się wymądrzać :)

Gość laotia
ten proszek jest na rozne dolegliwosci , moga go kobiety w ciazy brac poczytaj na stronie

Poczytałam, muszę przyznać, że działa zupełnie inaczej, niż myślałam. Czytałam o tym dr Auera, nie zawiera sodu, tylko potas, wapń, magnez i selen. Sama jestem ciekawa, jak działa, piszcie dziewczyny.

Gość pal;sdmncv
ponoc sód tam musi byz bo jest zasadowa