Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..::NathS

Jak duże jest ryzyko ciąży

Polecane posty

Witam, mam pytanie i proszę o konkretne wypowiedzi. Jeśli ktoś chce mnie pouczać etc. to wolę aby się powstrzymał i nie wypowiadał. Ok, do rzeczy. Otóż wczoraj kochałam się z partnerem, nie skończył we mnie tylko w buzi, po stosunku wytarł penisa chusteczką, ubrał się. Po godzinie czasu znów naszła nas ochota,oczywiście wcześniej były pieszczoty, gra wstępna itd. seks był bez zabezpieczenia. Interesuje mnie to jak duże jest ryzyko,że mogę być w ciąży? Czy ewentualne nasienie które mogło zostać na jego penisie (po wcześniejszym stosunku) zmieszane ze śliną jest gotowe do zapłodnienia ? Wiem,że żywot plemników zależy od wielu czynników. Jeśli jednak chodzi o miejsce to łono natury przy temp. ok. 25 stopni. Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

"Czy ewentualne nasienie które mogło zostać na jego penisie (po wcześniejszym stosunku) zmieszane ze śliną jest gotowe do zapłodnienia ?" Nie, ale to, które znajdowało się w cewce moczowej mogło. Prawdopodobieństwa nikt Ci tutaj nie wyliczy. Nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj.

Nie chodzi o to, że nie chcę :) Dziękuje bardzo za odpowiedz

Gość No wiesz:)
Nie wiem ile przez ten czas mialam stosunków ale od pół roku tak robie.. zawsze z partnerem jest wiecej niz 1 stosunek w przerwach albo odrazu i tez bez zabezpieczenia seks przerywany poprostu:) i co do tej pory nie jestem w ciazy:) wiec ryzyko jest naprawde minimalne i nie masz sie czego bac

Gość Danabananahjhmn
plemniki nie żyja tak długo idiotko. Naucz sie dokładnie anatomii meżczyzny i kobiety a potem pierdol sie

Myślę, że niewielkie prawdopodobieństwo istnieje, chociaż wbrew pozorom - zajście w ciążę wcale nie jest takie proste.

My z partnerem od dawna właśnie stosujemy seks przerywany i jak do tej pory nie było ciąży, ale pierwszy raz zdarzyło się, że po godzine znów się kochaliśmy ;) Cieszę się bardzo że znajdą się miłe i życzliwe osoby które odpowiedzą normalnie a nie wyskakują z tekstem naucz się anatomii człowieka. :/ Chodziłam do szkoły ale nigdy na biologii aż tak dokładnie nie mówiono, no chyba, że mój nauczyciel był jakiś dziwny albo Liceum na niskim poziomie. Zresztą nieważne. Co do zajścia w ciążę to z reguły jest tak, że jeśli nie chcesz to może być przy pierwszym razie a w momencie gdy chcesz to wtedy pojawiają się problemy i próbujesz miesiącami i nic.

Gość papci
zaciążysz kurwo

A mam pytanie jeszcze do: No wiesz:) Mój partner nie obmył się ani się wysikał a w cewce moczowej są pozostałości po spermie. Czy wy też tak nie raz robiliście ? Czy po prostu szliście do łazienki wzieliście prysznic i powtórka z rozrywki ;) Może to głupie i dość intymne pytanie ale za to dla mnie nurtujące. Pozdrawiam

Gość ModnyBrzuszek_pl
No ja zawsze z swoim partnerem pod prysznic i można dalej a nawet pod prysznicem. Wydaje mi się, że lepiej się zabezpieczyć i mieć spokój i nie myśleć o niczym. Ale na pewno raczej nie będziesz w ciąży.

Wiem, że z zabezpieczeniem jest święty spokój ;) Na okres muszę poczekać do 7 sierpnia także troszke czasu jeszcze się podenerwuję ;))) Akurat taka sytuacja zdarzyła nam się pierwszy raz. Nie było możliwości umycia się bo to działo się w aucie ;) Naczytałam się, że w tej cewce moczowej mogło pozostać bo nie wysikał się. No cóż mam nadzieje, że nie będę, a jak tak to trudno ;) W każdym razie dziękuje bardzo za każdą odpowiedź ;)

Gość A ja mam takie paytanko
współżyłam z chłopakiem w dzień płodny, on spuścił się we mnie a na drugi dzień zaczął mi się dzień niepłodny.Cykl to 30 dni. Więc interesuje mnie teraz czy mogę być w ciąży, tzn. teoretycznie zawsze jest jakieś ryzyko, no ale skoro zaczęły się dni niepłodne zaraz na drugi dzień to chyba te plemniory nie przeżyją. Od razu dziękuje za sugestie

Oczywiście, że jest możliwość ciąży. Pełny stosunek z wytryskiem w pochwie podczas dni płodnych to 25% szans na ciążę. Statystycznie.

Gość A ja mam takie paytanko
Ok dziękuje :)

Gość 45646542348
jestem w takiej samej sytuacji.. w tym tygodniu się okażę. tak samo spałam z moim byłym i kochaliśmy się z 3 razy w przeciągu 2 h, doszedł 3 razy ale nie we mnie.

Ja też właśnie oczekuję miesiączki, dajcie znać czy coś wam wyszło czy nie :)

U mnie dziś przyszła miesiączka czyli nie zaliczyłam wpadki :)