Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

jak długo trwa wasz stosunek

Polecane posty

Gość elissss
zgadzam sie nasz pierwszy raz tez trwał dlugo (dlugo 10 min ) ale jak dla nas teraz to było dlugo wiec troche dziwne ze teraz to jest tylko 3

Kooooochana...na przyjemność, to se musisz zasłużyć :D Poza tę, nie wię co na to moję ajlawju, czy aż taki perwers jej uczynić mogię. Po dwa, cwaj, musisz wpaść z zero siedem zwanym przez co poniektórych jako "litrem" und ogórkami jedynie słusznie kiszonymi oraz zagrychą. I po primo tertio - muszę ściąć GW gdyż albowiem stary dysk doznał hitler kaput i wszystkie dane na nim umarli ( świeć panie nad półterabajtem ...)

Proś, proszę. :( Jest mi za siebie zwyczajnie wstyd i cieszę się, że mnie zganiłeś, przyjacielu. :(

Pojechałam wczoraj Duchowi po majtkach i teraz łazi i łazi i udaje, ze to wcale nie on. Pierrdolony szmaciarz. A teraz wracam do do zastanawiania sie nad miejscem wakacji. :classic_cool:

Veru, najlepsze na wakacje jest...Kolorowe Podwórko. Nawet pieśni o tym śpiewają: "Na podwórku fajnie jest, można wino obalić Opierdolić jakiś sklep, komisariat podpalić Dzielnicowy także jest, można mu dopierdolić..." :D :D :D

Gość gość
A czy jak facet posuwa kobietę przez godzinę bez przerwy i mu nie opada to znaczy że ostatnio mocno się wybzykal czy po prostu partnerka go nie podnieca?