Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzesiona

Czy to choroba psychiczna

Polecane posty

Gość Roztrzesiona

witam chciał bym się dowiedzieć czy można to nazwać choroba psychiczna chodzi tu o moją teściową była 3 razy mezatką i w tych trzech związkach była bita i to od tak sobie muszę dodać ze zachowuje sie tak że sama mam ochotę ją uderzyć uważa się za ciezko chora a jest leniem i nierobem ma tylko rozrusznik serce ludzie w jej wieku z rozrusznikiem pracują na produkcji właściwie nic nie robi cały dzień siedzi na kanapie jak się zwróci jej uwagę to udaje biedną uciśniondobrze że mieszka sama bo smrod jaki panuje u niej w domu to tragedia jest do tego strasznym brudasem kąpie się raz na miesiąc iwogóle jest tragiczna wszyscy na osiedlu się z nas śmieją a znajomi mówią że do nas nie przyjdą bo nie chcą jej widzieć a kiedyś ktoś mi powiedziała że sa osoby i to jest choroba że w innych wywołują agresje nawet kiedy nic nie zrobią chciałabym się dowiedzieć czy tak faktycznie jest

Gość miecz damoklesa
primo - za własną agresję KAŻDY ODPOWIEDZIALNY JEST SAM jesli lecisz z łapami do kogoś a nie jest to obrona TO JEST TWÓJ PROBLEM i nic go nie usprawiedliwia secundo- jej zachowanie sugeruje jakiś problem na pewno

Gość Roztrzesiona
dla mnie coś tu jest nie tak wiem że były takie sytuacje że siedziała przy stole z kims i wszedł jej mąz coś zapytał a zaraz dostała w gębę kiedyś mi ktoś powiedział ze zachowanie jej wywołuje agresje u innych i powinna się leczyć ale jak się dowiedzieć co to za choroba wspomnę ze jest do tego okropna otruła nam 7 psów to nie jest normalny człowiek jak z nią walczyć?

Gość miecz damoklesa
co ty kurwa pierdolisz? czy ty się czytasz? jak koleś ma problem z agresją to należy go usadzić na dupie szybko i skutecznie a kobieta ma ewidentny problem ze sobą i pierwszym krokiem winien być psychiatra i psycholog

Gość Roztrzesiona
akurat czytam to co pisze bo tak poprostu jest kto nie lubi zwierząt nie lubi też ludzi ale to już mniejsza z tym a może nie tak do końca bo załuje że nie wezwałam policji ale trudno .Pisze to bo musze się dowiedzieć co to może byc i jak ją zmusić do pójścia do psychiatry

Gość Roztrzesiona
a tak wogole to koleś już nie zyje a nawet cała trójka i przedtem mieli zony ale ich nie bili sprawdziliśmy to

Gość miecz damoklesa
zaproś psychiatrę w formie goscia do domu?

Gość Roztrzesiona
o tym też już myślalam ale ona mieszka sama i nie przyjmuje gości i tu jest problem bo ja jej nie zapraszam do siebie po tym jak zrobiła numer mi na święta wielkanocne przyszła i brzydko mówiąc nażarła sie i poszła wspomne ze zrobienie świąt to była tragedia dla mnie bo byłam częściowo sparaliżowana....

Gość Dionizy z VOLVO
Postaraj się stosować kropki, przecinki i tak dalej.

Gość Roztrzesiona
nie myśle o tym to nie jest kartkówka z polskiego