Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kudłata85

Chorwacja miasto Rovinj

Polecane posty

Witam. Wybieramy się z przyjaciółmi 1 raz na Chorwacje. Po długich dyskusjach i poszukiwaniach w Internecie wybraliśmy Istrie na miejsce naszego odpoczynku. Jedziemy "w ciemno", dlatego teraz mamy problem w jakim miescie się zatrzymać. Podoba nam się Rovinj i dlatego kieruje pytanie do Was- czy warto tam jechac? Jakie mniej więcej są tam ceny za wynajem apartamentów? Może lepiej zatrzymać nie w mieście, tylko w okolicach? zgory dziękuje za wszelkie informacje:)

ja w tamtym roku byłam w Istrii - przecudnie jest :D zatrzymaliśmy się w Umagu i stamtąd dojeżdżaliśmy co dzień do innego miasta zwiedzać.

Gość ona990
jezdzilam w tamtym roku po plw Istria , zgadzam sie z przedmowczynia - przecudownie tam!! :) nieodkryta perelka, kazdy jedzie na oslep do Dubrovnika a Istria jest rownie piekna, POLECAM! I te plantacje winnic po drodze....cudo:) Rovinj - bylam zachwycona... piekne miasto, uliczki , moglabym tam chodzic godzinami,naprawde dobry wybor! zaluje ze ja bylam tam tak krotko,ale chcialam zobaczyc jak najwiecej w malym czasie,polecam to miasto, jest urzekajace

jak bedziesz już na miejscu to polecam zajrzeć do Słowenii do Piranu - równie przebosko :D

Dziekuje za informacje. Im więcej czytam o tym miescie, tym bardziej mi się podoba. Ona990 a jak tam jest z noclegami? Orientujesz się może ile mniej więcej trzeba zapłacić. Jedzie nas 9 osob i myśle, że może być problem ze znalezieniem czegoś odpowieniego:)