Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzesiona

Jak się może nazywać ta choroba

Polecane posty

Gość Roztrzesiona

mam problem z teściową jest kobietą fatalna była 3 razy męzatka i w tych związkach była bita wspomne że dotarliśmy do poprzednich 2 żon i twierdziły ze nie były bite dostawała od tak sobie powiem że ja sama i nie tylko ja mm ochote ją udeżyc jak tylko ją widze zachowuje się jak królowa a jest brudasem i ... każde zwrócenie uwagi to zaraz udaje ze ryczy robi wszystkim na zlość próbowałam jej powiedzieć ze ma się iść leczyc ale wpadła w furię ktoś mi powiedział że to ze swoim zachowaniem wywołuje się agresje u innych to jest choroba ale nie powiedział ja to się nazywa czy ktoś może mi pomóc

Gość koleżanka groszku zielonego :)
Nic nie wskórasz, jedynie mozesz sie od niej odciac.

Gość ndjfbhrbfhrb
dokładnie :) rozczytac sie w tym to istna łamigłowka :P

Gość Roztrzesiona
no właśnnie to nie jest takie proste 2 lata temu otruła nam 7 psów i to był chyba ten moment kiedy można było się odciąc ale ja nie chciałam wzywać policji i teraz tego bardzo żałuje może jeszcze nic straconego bo mam kawałek mięsa od niej i jutro go zabieram do badania ma taką ładną plame różową jak cukierek ja normalnie zaczynam się jej bać

Gość Roztrzesiona
akurat to wiem ale jak czlowiek pisze coś bo jest roztrzęsiony to tak czasami wychodzi

Gość Wtornicki
zawołaj leśniczego niech ją odstrzeli