Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaliczyłem wreszcie

Byłem u prostytutki :)

Polecane posty

Gość Zaliczyłem wreszcie

Cóż nie miałem szczęsci nigdy a 30 sta sięw tym roku zbliża więc poszedłem, a raczej zadzwoniłem ;) W delegacji byłem akurat, nocleg postronny, średnie miasto i stało się. Zero strestu, myślałem że będę sią bał albo coś ale było tak fajnie, dziewczyna zgrabna i tak jakoś pozytynie do zycia nastawniona. Wógle odbiegała od tych opini brudmych wenerycznych chorób, i innych bzdur. Żałuje że wcześniej tak nie zrobiłem, zero konsekwencji, zero zmartwien, nie ocenia, nie sądzi, po prostu daje i się jej płaci. :)

Gość A czy ty jestes kobieta
no z tym zero konsekwencji to nie jest takie pewne.

Gość Zaliczyłem wreszcie
NIe żałuje i to jest pewne, żałuje że tak późno.

Ale z ciebie życiowa tzipa - 30-lat na karku, za trzymanie kobiety za rękę musi płacić. Zresztą z tym trzymaniem to bym uważała, nie jedno dłonie cór Babilonu przeżyły. :D

Gość Zaliczyłem wreszcie
Wole zapłącić niż mieć, niż oddawać całą wypłate jakieś leniwej rozpuszczonej panience, co to jej się wszystko należy. Fałszywe jesteście, przekorne i wyrafinowane - za pieniądze mozna was mieć, fizyczni i duchowo. Prawda w oczy kole.

Gość Zaliczyłem wreszcie
troluj gdzieś indziej, tak swoją drogą ta laska fizycznie prawie idealan, nie jedna z nadwagą by ją z błotem zmieszała za to

Aleś ty płytki. :) No przykro, ze taki ideał musi dawać duupy prawiczkom za pieniądze nie mając z tego żadnej satysfakcji. :)

Gość Zaliczyłem wreszcie
I tak oto wsadziłem kij w mrowisko, raz kolejny widać jak kolejna pipa - tak to o tobie vera lyn - nie szanuje facetów co nie ruchali. :) Ot czarne na biały i się wydało :D

Gość Poul25sel
Vera nie ma co się napinać jak chce to niech płaci mi tam by było szkoda kasy. Ale jak ma parcie chłopak to prosze bardzo.

Rucha to się prostytutki. :) Boli cię to, że jesteś beznadziejny i tak nieciekawy, ze żadna kobieta cie nie chciała? Chyba właśnie ja wsadziłam kij w mrowisko, bo zaczynasz się ciskać.

Gość Zaliczyłem wreszcie
Kwestia wygody, nie trzeba się smartwić 'a czemu nie dobiera telefonu wieczorem, bo miała siedzieć w domu", 'a czemu u niej z rana ostanio stały dwa kubki na suszarce do naczyn" i tak dalej. Pełna swoboda w działaniu, pełna wolność. :)

Gość Zaliczyłem wreszcie
vera jesteś kolejną kurwą z tego forum, co próbuje atakuje czyjeś strefy emocjonalne, czyjś wnętrze - ot obraz wielu z was. Raz kolejny już to udowodniłem dziś w temacie, mało inteligenta jeteś że dajesz po sobie tak łatwo poznać co w twojej głowie siędzi. :)

Nie wiem co znaczy "siędzi". U mnie we wsi mówi się w po polsku, słaba jestem w gwarach i żargonach. :(

Gość marna ta prowokacja
Bzykac za kase tez mi wolnosc i satysfakcja:P

jak to napisał Remarque- "wszystko, co można dostać za pieniądze jest tanie". A teraz się pożegnam i powrócę do konwersacji z moim ukochanym frajerem, również lat 30 - zero przygód z seksem za pieniądze. :) 🖐️

Gość Poul25sel
Nie chce się w trącać(cholera gdzie mój wczorajszy topic) ale autor tematu ma coś nie tak z głowa i Vera fajnie i rozsądnie ci odpowiedziała a ty od razu piany dostajesz

Gość Zaliczyłem wreszcie
Prowokacja może i marna, ale widać vera plebsem jest bo jak się jej pluje w twarz to się nie obraża tylko w stylu klasycznego trola czepia się ortografi gdy się argumenty konczą. Takie jak ty, powiiny byc prostytutaki, bo mimo wszystko wiem, że prostytutka wcale nie musi byc brudna, chora a raczej zadbana, :) No teraz możesz sobie popisac verciu bez szkoły, i tak tego czytać nie będę. Zzzz.....

Gość stary wyga po 50tce
No to się czasy zmieniły trochę, kiedyś jak chłopak osiągnął odpowiedni wiek to ojciec sam go do dziwki prowadził. I tak stawał się mężczyzną.

Według mnie o ile facet nie jest w zwiazku to (jeśli ma ochotę i czas) niech idzie do "pani lekkich obyczajów". Mój chłopak nigdy nie był, ale z racji tego, że ja jestem sama tego ciekawa to kiedyś planujemy Sb taką zamówić, lub by nam potańczyła xD Ps. Jestem bi więc mnie też laski pociagają ^^

Gość 09876
Wole zapłącić niż mieć, niż oddawać całą wypłate jakieś leniwej rozpuszczonej panience, co to jej się wszystko należy. SĄ RZECZY KTÓRYMI SIE NIE HANDLUJEI KTÓRYCH SIE NIE KUPUJE.Scierwo które sprzedało i ścierwo które zapłaciło.

Gość 15cm_obwodu_penisa
taraz jesteś PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ. Wcześniej byłeś tylko pantoflem :)

Gość X77
Jak zwykle poziom wypowiedzi kobiet na tym "portalu" poniżej gnoju. Jestem pewny, że większość prostytutek nawet w rozmowach miedzy sobą, reprezentują lepszy. Jak ktoś nigdy nie miał szczęścia do kobiet to ma prawo pójść do agencji, lepsze to, niż być starym prawiczkiem ze złamanym sercem.

Gość a pomyslales o tym?
ta prostytutka mogla byc ofiara handlu ludzmi, nie wygladala na taka? zadna nie wyglada, bo za duzo ryzykuje ty kurwo!

Gość X77
"a pomyslales o tym, ta prostytutka mogla byc ofiara handlu ludzmi, nie wygladala na taka? zadna nie wyglada, bo za duzo ryzykuje ty k**wo! " Jeśli to coś miałoby przekonać kogoś do tego by został starym prawiczkiem to nic z tego. Z takimi argumentami to fikaj w pierwszej kolejności do zajętych/żonatych którzy chcą sobie w ten sposób urozmaicić czas a nie do kogoś kto nigdy nie miał szczęścia z kobietami.