Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Linkaaaa

Romantyczna kolacja

Polecane posty

Go艣膰 Linkaaaa

Nied艂ugo przyje偶d偶a do mnie m贸j ch艂opak i chcia艂abym zrobi膰 co艣 fajnego na wieczorn膮, lekk膮, romantyczn膮 kolacje. Znacie mo偶e jakie艣 proste przepisy ? Niestety moje zdolno艣ci kulinarne s膮 bardzo s艂abe POMOCY !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cie zapytam:
a co lubicie? czego nie? na cieplo? zimno? a pic co lubicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Linkaaaa
WSZYSTKO ! Byle smacznie i prosto , ale 偶eby wygl膮da艂o na niebanalne

Udost臋pnij ten post

proste, dosc lekkie i (jak dla mnie ;) ) dosc romantyczne propozycje to na przyklad: opieczone cienkie kromeczki bagietki (lub innego delikatnego bialego pieczywa) plastry lososia wedzonego na zimno, ale lekko podgrzane. do tego jakis lekki sos na bazie jogurtu, np. z koperkiem i kapary. salatka z plastrow pomidora, mozarelli, acovado i bazylii skropiona oliwa i octem balsamicznym. na wierzch grubo mielony czarny pieprz. przyrumienione krewetki na lisciach salaty z pomidorem i czarnymi oliwkami. makaron z sosem smietankowo-serowym z krewetkami, lub kawalkami pieczonego kurczaka, kawalkami pieczeni wolowej, pomidorami, pieczona papryka. grubsza artyleria - stek z poledwicy wolowej w sosie kaparowym na toscie. do tego salata z pomidorami, oliwkami i vinegretem. do przybrania w/w dan swieze ziola. jakby cie cos blizej zainteresowalo, to podam dokladniejsze wskazowki :)

Udost臋pnij ten post