Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda panna

co sadzicie o ślubie w pażdzierniku?

Polecane posty

Gość mloda panna

hej czy ktos z Was btral ślub w tym miesiacyu:)? prosze napiszcie mi plusy i minusy:)

Gość ertaga7777
???????????????????????????

Gość mloda panna
przepraszam za literowki;) chodzi mi o to czy rzeczywiscie jest tak zimno-nigdy nie bylam na weselu w pazdzierniku a zastanawiam sie nad sala ktora ma taki wolny termin i chcialabym poczytac opinie ludzi ktorzy byli albo mieli wesele w pazdzierniku:):)

Gość ghghghghghg
cóż- są gorsze m-ce np listopad i ogólnie cała zima- i to chyba jedyny "plus"

Gość mloda panna
szkoda ze nie mamy innego klimatu to smialo bym brala pazdiernik:) ale niestety u nas to nie wiadomo i boje sie ze mimo ze bede miec wymarzona sale to zimno i na dorze nie da sie wytrzymac;(

Ja byłam na weselu w październiku jakieś 2 lata temu. Musze przyznać ze było zimno, ale np miesiąc wcześniej byłam też na innym weselu i było tak samo zimno, a była to dopiero połowa września. Na podwórku dało się wytrzymać, szczególnie jak już się sobie wypiło to nie było jakoś strasznie zimno, nie powiem żebym w kurtce stała na zewnątrz. Tylko nie bardzo było to ze Panna Młoda na plener musiała zaopatrzyć się w takie białe futerko, o co innego przejechać się do kościoła a potem na sala a co innego chodzić kilka godzin gdzieś po łąkach i lasach tak bez okrycia.

Gość slubkalubka
ja mam slub w listopadzie, moja psiapsiola w pazdzierniku:) pora roku w ogole nam nie przeszkadza

Gość ja biore
slub w pazdzierniku i wg mnie to rzekome zimno jest plusem. nie bede sie gotowac w sukni slubnej. w zeszlym roku pazdziernik byl cieply i ladny.nie ma reguly. no i plener- piekna feeria barw.

Gość poweselna
Moja przyjaciółka brała ślub w październiku ubiegłego roku. Nie padało, ale było bardzo zimno - tylko nie sądzę, by to było problemem, przecież w kościele i na sali zimno nie było :) Natomiast kilka dni później młodzi mieli plener, wyszło słońce i zdjęcia są przecudowne :) Nie ma co się oglądać na porę roku, w naszym klimacie pogoda zmienia się co chwilę. Ja brałam ślub pod koniec czerwca, od rana padało, a od południa już pogoda była cudna i tak przez kolejne dni. Koleżanka z pracy ślubowała tydzień później i miała wiatr i ulewę.

Byłam na weselu w październiku i było bardzo zimno. Goście nie składali życzeń pod kościołem tylko dopiero w hotelu. Na sali tez było zimno. Ale październik potrafi być tez bardzo ładny, ostatnio nawet trafiaja się ciepłe dni w listopadzie :)

prawda jest taka, że pogody nigdy się nie przewidzi, w lipcu potrafią być trąby powietrzne ;) a w październiku przynajmniej jest łatwiej o salę, zespół, fotografa...

Otóż to, cały ambaras w ładnej pogodzie, która może nie dopisać. I to zarówno w październiku jak i w sierpniu. W październiku jednak o deszcz łatwiej. Ja brałam slub w połowie wrzesnia i miałam wspaniałą pogodę, nie nawidzę upalów. We wrzesniu zwykle jest tez juz taniej. W październiku tym bardziej. Jedyny minus października to niepewna pogoda.

w tamtym roku cały lipiec i sierpień były brzydkie, dopiero wrzesień i część października była ładna. może być piękna pogoda w Twoim dniu, nie stresuj się ;) w miesiącach letnich też nigdy nikt Ci nie zagwarantuje, że nie będzie lało i będzie ciepło. Jest dużo wesel w październiku :)

Gość nbhkvgh
a upał 30 stopni to dopiero masakra na ślub w zime to wiadomo, ze zimno a w lato to może byc mega goraco lub mega zimno