Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie nie da

Nie chcę już żyć. Co mam robić?

Polecane posty

Gość tak sie nie da

Psychicznie coraz gorzej, dzien po dniu frustracja narasta. Pamiętam jak w podstawówce dobrze sobie radziłem, ale dokuczano mi, rodzice też dolewali oliwy do ognia stawiając mnie ponad innymi. Obchodziły ich tylko oceny, nigdy to jak mnie traktują rówieśnicy, a bardzo niemile to wspominam, mam uraz jakiś. Dziś nie mam nic, wykształcenia, pieniędzy, ludzie nabijają się ze mnie, z moich żałosnych rodziców, że tak chwalili, tacy dumni, a tu rozczarowanie, bo syneczek nic nie osiągnął. Jestem od dawna pełnoletni, inni mają mnie za niedoświadczonego gówniarza, a ja mam chyba depresję. Boli mnie w szyi, taki dołek nieustannie. Ale jak pisałem dla innych jestem niedojrzałym smarkaczem... wkurza mnie to niesamowicie :o poza tym z domu nie wychodzę, nie chodzi o lęk, prędzej kompleksy. i co ja mam zrobić??

Gość dietetyk_122
To bardzo proste. Zablokować dostęp do kaffeterii i internetu. Zablokowac dostęp do telewizji i generalnie WZIAZC SIE ZA ROBOTE. Samo sie nic nie zrobi, a ty nie jestes nieudacznikiem, jestes po prostu LENIEM i dobrze ci z tym. Mało tego nie chce ci sie nawet pracy poszukac.

Gość Znajdź prace
i możesz mnie utrzymywać do końca życia.