Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaxd

Dlaczego...???

Polecane posty

Gość Kasiaxd

Czesc. Mam pytanie. Jestesmy po slubie 4 lata a moj maz jest dla mnie czuly tylko w czasie sexu. Ciezko mu przychodzi poza lozkiem przytulanie, buziak albo jakies mile slowo typu kocham cie... Zawsze to ja wychodze z inicjatywa. Przytulam sie, siadam mu na kolanach itd... Mam tego dosyc. Wytlumaczy mi ktos dlaczego tak jest??? Moze to ja cos robie źle? Dodam ze przed slubem bylo zupelnie inaczej.

Gość zakochany 77
Powiem Cie że zaskoczyło mnie to Twoje opowiananko.Nie wiem i boje sie zebym nie miał tak samo,bo teraz kochamy sie jak malolaty,zakochani po uszy.Może z nim porozmawiaj,podejdz go jakoś w inny sposób.Trzymam kciuki.

Gość Kasiaxd
Rozmawialam milion razy... Na pytanie ,,Dlaczego nie mowisz ze mnie kochasz'' odpowiada ,,Przecież powinnas o tym wiedziec''... A jak pytam dlaczego mnie nie przytula itd to odpowiedz zawsze jest ta sama ,,Misiu daj spokuj''... Zastanawiam sie czy to nie chodzi o to ze juz nie musi o mnie tak dbac i zabiegac jak przed slubem??? Moze to kwestia przyzwyczajenia. Nie wiem.

Gość Antonio de
do Kasiaxd a ssiesz mu...?

Gość Kasiaxd
Na sex nie narzeka... Jestem zawsze otwarta na propozycje. Robimy zawsze to na co mamy ochote wiec powinien byc zadowolony.

Gość Antonio de
Skąd wiesz, ze na sex nie narzeka...? ssiesz mu...?

Gość zakochany 77
nie słuchaj pojebów,co tu piszą.Wogóle to nie miejsce do takich spraw ale ok.Zrób jakąś prowokacje powiedz że wyjerzdzasz gdzieś w delegacje zobaczymy czy bedzie zazdrosny i nie bedzie chciał Cie póścić.Albo ze gdzies sama wyjerzdzasz i wyjedz np.do rodzicow.sprawdzisz czy bedzie dzwonil i tam przyjedzie do Ciebie.A z sexem jak?Moze nie ma tego co by chciał?

Gość Antonio de
to własnie pisze, ze może brakuje mu ssania...?

Gość zakochany 77
ssanie ssaniem a czułość gdzie?Zanikła?

Gość Kasiaxd
Sex jest zawsze ,,Na zawołanie''. W sensie nigdy nie odmawiam, poza dniami miesiaczki wiadomo. Jestem otwarta na jego pomysly, on na moje i jest idealnie... Ale poza jest troche ,,oziebly''... Nie mam jak mu zrobic numeru z delegacja czy wyjazdem bo jego nie ma od rana do wieczora. Tzn pracuje od 7 do 18. A wychodzic mi pozwala samej i nawet mu to na reke bo nie jecze mu nad uchem.

wprowadź odrobinę zazdrości do swojego związku- faceci lubią zdobywać- niech poczuje że nie ma podanego wszystkiego na tacy..

za mało wymagasz od samej siebie- nie obraź się ale miej trochę własnej dumy i nie uganiaj się za nim..

Gość Kasiaxd
Z zazdroscia u niego to za bardzo aż... Pare lat do tylu usiadlam szwagrowi na kolanach to do tej pory mam to wypominane nawet w sprzeczce na inny zupelnie temat

Gość Kasiaxd
I co mi da ze nie bede sie uganiac??? Mam byc tak samo obojetna jak on? Wkoncu wszystko chuj strzeli a ja chce to odbudowac...

umiejętnie podsycana zazdrość(nie mylić z kurestwem) może naprawde dużo pomóc.

Gość no sugar and no salt
może po prostu zaskocz go czymś, czymś nowym, tak żeby się podniecił

Gość Kasiaxd
Kazda kobieta po pewnym czasie zaczela by sie starac...Sex sexem ale gdzie czułość? Wydaje mi sie, wiem ze to troche glupie, ale ze zalezy mu tylko na sexie. Tylko wtedy czuje sie zauważona, kochana, pożądana. A tak to jestem jak nie zauważalna. Może faktycznie dam sobie spokuj. Co bedzie to bedzie.

zadbaj o nową fryzure, nowe ciuchy ale nie wskakuj mu do łóżka- umawiaj się częściej z przyjaciółmi- niech zobaczy co traci.. na pewno zacznie się domyślać że coś jest nie tak . Bądż dobra przyjaciółką ale odstaw seks na jakiś czas

Gość Kasiaxd
A co mi da to ze sie podnieci... Z tym to akurat nie ma problemu...

Gość zakochany 77
nie wiem jak Ci pomóc.Wyjazd by był najlepszy zobaczysz jak bedzie.Taki na tydzien na poczatek.Ide spac.Pozdrawiam i trymam kciuki.Ja o swoja bede dbał jednak nawet po slubie bo nie chce takich przygod nie obrazajac Ci.trzymam kciuki ze sie uda.napisz mi na gg jak co moje to 59413000

Gość Kasiaxd
lwcia1 nie głupie to co piszesz. Spróbuje.. Moze sie udać. Dzięki serdeczne... :D

ofiarujesz mu wszystko a on nawet nie musi się o Ciebie starać bo wie że Ty i tak dasz mu co będzie chcial..macie dzieci?

Gość zakochany 77
sory 41359000 to moje gg

Gość Kasiaxd
Zakochany co tak ci sie te nr mylą??? Hmmm...??? Czyżbys mial jakies lewe konto? Dam znac jak poszlo. Jeszcze raz dziekuje :)

Gość Kasiaxd
Tak mamy 4 letniego synka

Gość zakochany 77
nie myla tylko nie pamietam bo zadko uzywam gg

powodzenia. Pamiętaj że takie "działania" nie moga być pochopne - kilka tygodni może się obudzi:-)

Gość Kasiaxd
:) :D :P

zmienie troszkę kierunek rozmowy - jest dobrym tatą?- tylko szczerze