Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbhdhdhdfhdhah

Czy wy też widzicie na niebie ostatnio meteoryty ???!!?

Polecane posty

Gość dbhdhdhdfhdhah

Ja od soboty widziałem już 4 ://// bardzo szybko sie przemieszczające i płonące...nie wiem czy to meteoryty czy co to :/

Gość osz kurwelele
nie cpaj to omamy znikna

Gość dbhdhdhdfhdhah
tylko ze nie tylko ja to widzialem i nie cpam :/

Gość dbhdhdhdfhdhah
z soboty na niedziele jedną , w niedziele jedną i dzis 2 lecące przy sobie :/

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przełom lipca i sierpnia oraz początek sierpnia tak ma. W sierpniowe noce droga mleczna (milky way) jest rewelacyjnie widoczna. Oczywiście lepiej być wtedy poza miastem bo światła miejskie niestety psują wszystko. A te twoje meteoryty spadają w tym okresie od lat lecz są tak daleko od ziemi że nic ci nie grozi. Nie ma to ja droga mleczna teraz, nad jeziorem bez żadnych innych świateł i te spadające gwiazdy. Aż się rozmarzyłam. Jak zobaczysz kolejną -pomyśl życzenie :P

Gość Karmie pieski pusta miska.pl
teraz nie ale w 2009 widziałam spadajce gwiazdy cudowne..potem bylo niebo chmurne..ale widok piekny i trzeba mowic marzenia

Gość dbhdhdhdfhdhah
ja sie troche przestraszyłem ...bo może to i pieknie wygląda...no ale tyle sie mowi o zmierzających do ziemi asterodidach.. mam nadzieje ze to nic takiego :|

nie masz się czym martwić. Tak zawsze jest w tym okresie i można to zobaczyć o ile pogoda dopisuje.

Gość dbhdhdhdfhdhah
a widziałeś to już wcześniej dwa dni pod rząd ?

jak była ładna pogoda to codziennie. Nie razi nie dwa.

Gość dbhdhdhdfhdhah
uFff torchę mnie uspokoiłeś :)

Gość menel_z_teleskopem
"ja sie troche przestraszyłem ...bo może to i pieknie wygląda...no ale tyle sie mowi o zmierzających do ziemi asterodidach.. mam nadzieje ze to nic takiego :|"" muahhah, widać, że są wakacje :D:D:D:D:D dzieciaku, ilość "spadajacych gwiazd" jest cykliczna w ciagu roku. sa okresy mniejszej/wiekszej kolizji ziemi z kosmicznym bałaganem. teraz są- jak ktoś pisze, bajeranckie warunki do oglądania tego. jest parę dni w roku, w ktore wystepuje deszcz meteorytów, wygląda to arcyzajebiście, właśnie albo teraz, albo jeszcze pod koniec sierpnia, muszę sprawdzic naoglądaja się filmów i sraczka potem :P

Gość menel_z_teleskopem
zainteresuj się trochę astronomią i zobaczysz, zaczniesz się śmiać z tych apokaliptycznych wypocin z diskowery i innych tv4, noo stress. ale ludzie to łykają elegancko i się boją końca świata :D

Gość dbhdhdhdfhdhah
nie musisz odrazu mnie jechać... po propstu zaniepokoiło mnie to bo wydawały sie być bardzoo blisko i nie widziałem jeszcze nigdy czegos takiego a nie zyje tak krotko.

Gość dark energy,
"zainteresuj się trochę astronomią i zobaczysz, zaczniesz się śmiać z tych apokaliptycznych wypocin z diskowery i innych tv4, noo stress. ale ludzie to łykają elegancko i się boją końca świata" nie, teraz nie mówi się aż tak bardzo, że w Ziemię coś uderzy, teraz ludzie co innego łykają