Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bystry Potok

Czy lepiej szukać w realu czy przez Internet?

Polecane posty

Witam, Jestem facetem, a zawitałem na forum kobiece, ponieważ mam istotne pytanie do kobiet. Otóż nadszedł taki czas w moim życiu, kiedy postanowiłem znaleźć już sobie partnerkę na poważnie, czyli z myślą o dłuższej stabilizacji, wspólnym spędzaniu czasu, wspólnym budowaniu domu i dzieleniu smutków oraz radości. Teraz zachodzi ważne pytanie, gdzie powinienem szukać drugiej połówki, aby się nie pomylić? Czy może w realu, co jest bardziej romantycznie, ale też bardziej ryzykowne, bo po wyglądzie niewiele można powiedzieć. Czy może przez Internet, co jest mniej romantyczne, ale po tym, co kobieta pisze, można wywnioskować, jaki ma charakter. Dotychczas zazwyczaj poznawałem kobiety w realu, jednak ostatecznie niewiele z tych związków wychodziło. Z kolei do Internetu nie mam zbytniego zaufania. Dlatego postanowiłem zapytać Was o zdanie. Zdaję sobie sprawę, że każdy może mieć inny pogląd, ale warto wysłuchać wszystkich opinii. Krótko o mnie: 25 lat, już po studiach, zapracowany i myślący poważnie o życiu. W razie, gdyby jakaś kobieta, chciała podzielić się swoją opinią prywatnie, bez uzewnętrzniania na forum, podaję nr gg: 43783083.

Gość Jula 2000
W biedronce

haha, cenię poczucie humoru. Dziewczyn na kasie w Biedronce też nie skreślam. Status materialny jest w tym przypadku nieistotny.

Chyba nie ma reguły. Jest mnóstwo szczęśliwych par, które poznały się zarówno w realu, jak i przez internet. Może spróbuj i tu i tu :)

Gość a czy ta zona
byla tirowka?

nie ! zadna tirówka poprostu moj kolega jechal autobusem ;) i strasznie lalo ale ze jest dosc szybki wiec minal przystanek :) ale mijajac przystanek zobaczyl jakas glowe wystajaca za krzaka i sie cofnal ;) i tak poznal swoja zone