Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu facet

Obrzydlistwo na plaży

Polecane posty

Gość po prostu facet

Będąc dziś na plaży widziałem obrzydliwą scenę, koleś około 17 lat smarował plecy swojej matce jakimś olejkiem. O mały włos bym puścił bełta. Ja bym się w życiu nie dotknął do pleców matki, toż to poniżające, obleśne i rzygogenne.

Gość hue hue a zdajesz sobie
spare, w jaki sposob sie urodziłes? Plecy to male piwo.

Gość po prostu facet
wiem jak się urodziłem, ale mając naście lat brzydziłem się dotykania

Gość hue hue a zdajesz sobie
a jak matk a zachoruje, bedzie wynmmagala opieki, to co zrobisz? nie dotkniesz jej?

Gość a może to wcale nie był syn?
Tylko toy-boy :D?

Gość vgbgbgs
od kiedy to smarowanie pleców olejkiem jest czynnością erotyczną?

Gość ale jestes chory
tak matka powinna poprosic kogos z sasiedniego grajdola zeby jej plecy posmarowal,syn tez coby go matka nie dotknela boze to tylko w polsce takie pojeby sa

Jesli tak proste czynności budza w Tobie jak to szło bełty :D :D :D to kiepsko wróżę przyszłośc z partnerką po kilkunastu latach współnego bycia :P

Gość tommmmek
Jak smarujesz plecy matce,siostrze,dziecku(0-80),ojcu,bratu to chyba raczej nie myslisz o seksie nie?Czy ty masz kazirodcze zapedy?

Gość a ja autora rozumiem
Sama zawsze brzydzilam sie dotykac rodzicow w miejsca inne niz dlonie. Czasami ojciec prosil mnie o posmarowanie mu plecow olejkiem do opalania i robilam to, bo glupio bylo mi odmowic... Fuj. Ale rodzicow kocham, zeby nie bylo. Mam 30 lat

Gość ludzie czy wam sie
wszystko z seksem kojarzy? to rodzice was nie przytulali ze sie tak boicie normalnego dotyku?

Gość ghjimtde
mozna powiedziec ze ja tez sie brzydzilam..... a najbardziej jak ojciec zadawal mi pytanie ze slowem CZUJESZ fuuuuuuuuuuuuuuj

autora to brzydzi bo może ma ciągoty w tym kierunku i nie może sobie z tym poradzić. Brzydzić się matką to nie jest zbyt normalne. A smarowanię olejkiem nie jest czymś złem dopóki nie ma się dziwnych myśli :P

Gość Obrzydlistwo na plaży
podnosze

Gość po prostu facet
nie mam żadnych zapędów, smarować plecy matce - fuuuuj.

do wyżej...... masz jakąś fobie. to nie normalne, że by brzydić się dotykać ciało rodzic. zapytaj lelarza. jak będziesz musiał opiekować się sparaliżowanym rodzicem /nieszczęścia chodzą po ludziach/ to będziesz go karmił, mył i podcierał . nikt tego za ciebie nie zrobi. takie jest życie. i jak ktoś już wspomniał.... też możesz być w takiej sytuacji !!!

Gość po prostu facet
mam 38 lat

Gość dobrze ktoś mówi
Kiedyś przychodzi moment,że trzeba się zająć rodzicami i szybko ci przejdzie. Ja pomagałam przy babci, przy cioci chorej na raka, przy drugiej sparaliżowanej babci i nawet mi w głowie nie były takie myśli .Rodzice jeszcze się trzymają , ale gdyby trzeba to zrobiłabym to samo

Gość po prostu facet
odróżnijmy pomoc w egzystencji osobie chorej a smarowanie pleców matki olejkiem przez prawie dorosłego kolesia. Nie można wrzucać wszystkiego do jednego wora.

....troche masz racje patrzac na wiek 30+ ale też dziwne :-O ze względu na człowieczeństwo. mój mąż będąc w takiej sytuacji scedowałby to na mnie. moja mama na pewno nie zwróciłaby sie z tym do mojego brata. ale są różne rodziny. no i zaraz obrzydliztwo dla kogoś kto patrzy z boku? ciekawe :-)