Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takbliskoniebylnikt

aly penis i szybki wytsrysk - mieszanka wybuchowa

Polecane posty

Gość takbliskoniebylnikt

dodalem tu wczoraj pytanie ale mi skasowali pewnie przez cenzure. a szkoda bo wydala sie juz tu mala dyskusja. pomocna byla przede wszystkim niejaka pani marika. ale coz musze napisac od nowa. mam 21 lat i pewne problemy z penisem. otoz jest straszne maly ( w wzodzie 7-8cm) i cienki w obwodzie. dodatkowo mam przedwczesny tytrysk(gora 1 min). mysle ze moze tak jest przez rozne operacje i choroby ktore mialez z tym zwiazane we wczesnym dziecinstwie. no i niestety moj sprzet nie wyglada ani nie sprawuje sie jak powinien.teraz poznalem dziewczyne(moja pierwsza) jest 3 lata starsza i o wiele bardziej doswiadoczona.zalezy mi na niej i chyba cos czuje ale nie wiem na co moge liczyc.na czym stoje. bo jesli mnie kocha to moze jeszcze to zaakceptujechoc nigdy nic nie wiadomo. ale jesli chodzi jej tylko o sex to wiadomo ze odpadam.nie chce jej stracic a boje sie ze jak jej powiem o wszystkim to mnie zostawi lub bedzie miala w tym czasie kogos na boku.bo to jest raczej pewne.dziewczyny lubia byc mocno zer*niete a ja jej raczej nie zaspokoje.chlopaki i dziewczyny mieliscie moze podobnie?co byscie zrobily na miejscu tej dziewczyny? pomocy

Gość julia27DSW
szczerze - zostawiłą bym Cię :) srutututu!!!! wielkość ma znaczenie!!! jest tylu kolesi 19+(oczywiście cm :P ) którzy są spoko, że nie miałabym ochoty siedzieć z Tobą i próbować sobie rekompensować braku fiuta Twoją niby fajną osobowością!!! Zostań pasywnym gayem i będzie miał po problemie :)