Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia01

tabletki antykoncepcyjne po których rosną piersi

Polecane posty

Dziewczyny jeśli macie sprawdzone tabletki antykoncepcyjne, po których rosną piersi to proszę o ich nazwę. Będę wdzięczna

Gość okkraglinkaa
po tabletkach antykoncepcyjnych piersi puchną a nie rosną... zresztą efekt trzyma się tylko przez pierwszy cykl - zaraz potem wszystko wraca do normy. raczej nie ma co liczyć na cudowne efekty po tabletkach, jedyny skuteczny sposób to po prostu zabieg powiększania piersi... nie wygląda to tak strasznie jak myślałam, zresztą popatrz sobie na kanał dr Osucha - http://www.youtube.com/user/drplastyk?feature=watch mnie na pewno nie zniechęciły te filmiki ;)

Gość hem hem
Okrąglinka, a Ty znasz jakieś badania na ten temat, że z taką pewnością tak twierdzisz? Ja stosuję antykoncepcję od ponad 3 lat. Różne tabletki, teraz krążek. I mam póki co piersi większe o 2 rozmiary. Skoro mi spuchły, no to raczej na stałe, bo staniki noszę cały czas te same. Jestem wyjątkiem? Autorko nie ma tabletek, które powodują, że piersi rosną. To czy coś się zmieni w tej sferze zależy tylko i wyłącznie od Twojego organizmu.

Gość Lolanta :)
jej. jasne ze znam.. ojj uwierzcie, ze rosną. ;/ w moim przypadku juz nie ma czego zazdroscic.. ale jesli chcecie to: Microgynon 21 ;) powodzenia dziewczyny. ^^

Gość patty 88-88
nie rosna tylko robia sie nabrzmiale

Gość coldandme
właśnie, robią się nabrzmiałe, ale jak przestaniesz barć to Ci wrócą do normalnego rozmiaru. A dziewczyny przy okazji chciałam się zapytać, czy któraś może powiększała pierwsi za pomocą tej metody http://www.youtube.com/watch?v=DrJf3xW6gOI bo mnie kusi, ale chciałabym poznać wasze opinie.