Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krynolinnnna

Ile pieniędzy/h zaproponować pani sprzątającej?

Polecane posty

Gość krynolinnnna

Mam na oku pewną miłą panią która sprząta w mojej firmie. Mieszkam dosć blisko niej i zastanawiam się czy nie zaproponować jej dodatkowego zarobku. Przyszlaby do mnie raz w tygodniu na kilka godzin. 10 zł na godz? Dodam, że to średniej wielkości miasto.

Gość ddddddddddddddbn
10zl mysle ze bedzie ok

Gość maturks4
Jeżeli ją obserwowałaś i jesteś zadowolona z jakości pracy - może być! Tylko z góry określ ilość godzin i zakres pracy, jaki ma być w tym czasie wykonany. Żebyś nie płaciła za oglądanie telewizji i picie kawy. Z doświadczenia radzę

Gość Czekajac na obiad
lepiej okreslic co ma zrobic, i za jaka kase, niz godzinowo. Na przyklad ja 2 lata temu placilam 50 zl tez w srednim miescie, srodki czystoci byly moje '- zwykle posprzatanie mieszkania ok 50 metrow....kurze, podlogi, wymiana poscieli, wyczyszczenie kuchni i lazienki. Jesli robi sie to systematycznie czas do 3,4 h spokojnie....

Gość krynolinnnna
Dzięki, chyba tak zrobię. Nigdy jeszcze nie wynajmowałam nikogo do sprzątania ale nawał pracy mnie do tego zmusza. Jeszcze jedno mnie zastanawia. Paniom sprzątającym zostawia się klucze do swojego mieszkania czy lepiej, żeby sprzątała gdy jest się w domu?

Gość Czekajac na obiad
zostawia sie klucze..tak najlepiej, dlatego musi to byc osoba w pelni zaufana.

Gość krynolinnnna
dlatego właśnie odpowiada mi ta pani ;) dalsza sąsiadka, pracuje w mojej firmie, uczciwa. Ja mam dom 120 m2, więc trochę sprzątania tam jest, chociaż mieszkam tam tylko z mężem, długo pracujemy. Tak więc też tam zbytnio nie nabrudzimy.

Gość fajnoł dziołszka
ja bym takiej pani zapłaciła więcej nawet dużo , tylko zaufanej osobie.

Gość zhzhzsghjhjhj
Tylko się nie zdziw jak pewnego dnia zobaczysz na swoim wibratorze zaschnięty kał