Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwnoooka Rudość

moja koleżanka dostaje od faceta!

Polecane posty

Gość piwnoooka Rudość

Już nie mogę.To jej mąż i mają 3 letniego syna.Mieszkają w mieszkaniu jej teścia. koleżanka pracuje w przedszkolu a jej super mężuś albo nie pracuje,albo gdzieś dorabia i w większosci wszystko przepija! ostatnio dorabia u swojego brata i na szczesie cały tydzień nie ma go w domu,wpada w sobotę ewentualnie w niedzielę i tak w kółko. Wczoraj z rana zadzwoniła i poprosiła o zrobienie jej zakupów ,bo znów ma ślady pobicia i wstydzi się wyjśc z domu! Kurwa jak to zobaczyłam to płakac mi się chce.... Nie ma gdzie uciec,nie ma rodziny.Rodzice nie zyją. Ja już nawet nie wiem co jej doradzić:O

Gość no cóż noc cóż
starego trzeba wyrzucić z domu, dziecko komuś podrzucić - jest już duże wkrótce samo się sobą zajmie a kobieta musi iść do jakiejkolwiek pracy, będzie ciężko :( nie ona jedna wybrnęła w ten sposób z trudnej sytuacji, musi być dzielna, to lepsze niż regularne baty od starego nieroba

Gość no cóż noc cóż
achh w przedszkolu pracuje, to problem z dzieckiem odpada, chyba moze je zabrać ze sobą ?

Gość piwnoooka Rudość
w marcu wróciła do pracy. Pomagał jej teść. Od wrzesnia dziecko samo bedzie chodzic do przedszkola. Nie w tym problem,tylko w tym,że on jej może kiedyś naprawde krzywde zrobić. No i dziecko to wszystko widzi.. Tak się nie da żyć.

Gość Takich to lubicie
a porządny wartościowy mężczyzna zawsze będzie sam.

Gość to jak taka jesteś przyjaciółk
a to udziel jej schronienia ,niech zawiadomi policje o znęcaniu i do prokuratury ,niech robi obdukcję

Gość piwnoooka Rudość
Policja wzywana jest notorycznie. jedyne co to był zabierany na izbe wytrzeźwien

Gość w takim razie chłopa
trzeba się szybko pozbyć, od razu dzwonić po policję jak się zaczyna awantura, choćby to było i codziennie, też możesz wtedy przychodzić aby byli świadkowie, obdukcje, zeznania o znęcaniu się nad rodziną, pewnie będzie ciężko ale czy teraz juz nie jest ?

Gość piwnoooka Rudość
jest źle ,bardzo źle. On chla i odstawia. Ze swoim ojcem też się awanturuje.jest to tym bardziej straszne,bo ojciec jest starszym człowiekiem i dodatkowo ma nowotwór:( Największym problemem jest to,że ona nie ma się gdzie podziac a w tamtym domu jest jak jest. Nie raz ją nocowałam,zostawałam z dzieckiem,ratowałam finansowo,ale taka pomoc jest doraźna i jak wiadomo na chwilę. przykro mi,że ma w domu tak a nie inaczej.

Gość no to poszukaj jej
jakiegoś schronienia w ośrodku a nie jojcz na forum:O jaka to miejscowośc?

Gość piwnoooka Rudość
napisałam,bo źle mi z tym.Od wczoraj o tym myślę...

Gość sir Maniek
Chcącemu nie dzieje się krzywda. Chciała takiego, dalej chce, więc problemu nie ma.

Gość ksiezna Mikusia
niebieska linia i strona dla ofiar przemocy domowej do wykucia na blachę potem pozostaje skorzystać z dobrych rad tam zawartych