Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlapannamloda__

Ślub cywilny - biała suknia vs wizytowa

Polecane posty

Co byście wybrały? Białą, typowo ślubną suknie czy raczej też jasną, ale już taką wizytową bardziej?

Gość Czekajac na obiad
ja na swoj cywilny nie zalozylam ani bialej ani jasnej ' bo koralowa i bylo mi ladnie w tym zestawie.....i bardzo dobrze sie czulam. Do tego pasujacy bukiecik kwiatow, dodatki u meza i fajnie to wyszlo...wesolo i przyjemnie dla oka

Gość a ja na swój
cywilny zalozylam normalna biala suknie, typowo slubna

Jsli bierzecie tylko cywilny moze byc biala slubna jesli rowniez koscielny ubralabym skromniejsza w takim odcieniu jakiem ci sie podoba. Ja szlam w slubnej.

Gość 3434hf
ja miałam biała, ale nie typowo slubna, bo typowo ślubne mi się nie podobają. jednak na taką okazje chyba najlepiej biała pasuje, koralowe można nałożyć na każda inną okazję

Gość Quis leget haec ?
mam dokladnie ten sam problem :( lubie praktycznosc ale z drugiej strony biala suknia slubna kusi niesamowicie ehhh sama nie wiem :(

Ja mialam prawdziwa slubna na kole bo to moj ostni slub :-P Przede mn awychodzila panna mloda w takiej lazurowej sukni- pieknie wygladala. Niewazne w jakim odcieniu pujdziesz - jesli bedzie to suknia wymarzona- bedziesz na pewno piekna.

U mnie wybór padł na białą suknię. Jednak nie wiem, czy nie będę wyglądać głupio :/ Chciałam białą na kościelny za rok, a teraz wyszło, że będę miała białą, długą na obydwa ;) Ale nie jestem jeszcze przekonana..