Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem.

Coś nie tak z komputerem.

Polecane posty

Gość Problem.

Mam pytanie. Otóż od pewnego czasu zainstalowałam sobie najnowsze oprogramowanie karty graficznej. Podczas instalowania pisało, że niekiedy będzie mi mrugało. Ale to raczej przejawiło się w coś dziwnego. No więc pisze sobie na internecie no i nagle ekran zaczyna mi jakoś tak się rozmazywać, trudno mi to opisać, ale to po prostu jakby nowa tapeta mi wchodziła a potem mrugło. Tak działo się codziennie, aż do wyłączenia programu - nvidia. Mój błąd. Teraz od czasu do czasu gdy włącza mi się komputer ekran jest czarny, choć włączony i nadal nie chce mi się pokazać ekran. Musze wtedy zresetować komputer ok.2-3 razy, zanim powróci do normalności. Oczywiście, pod koniec dnia też czasami sobie pomiga. Wie ktoś co mogę zrobić jeszcze z nim ? Myślałam, aby oddać go do specjalisty w tej dziedzinie, ale jeszcze się wstrzymałam. Czekam na wasze opinie.

Gość proponuje wyinstalować
oprogramowanie do karty, zrestartowac komputer i zainstalować nowe (inne) oprogramowanie inne w znaczeniu z innego źródła lub jeszcze raz ściągniete z tego samego źródła. jesli to nie pomoże to otworzyć komputer, wyjąc i ponownie włożyć karte graf. i wykonać czynności opisane powyżej.

Gość Problem.
Ok, dziękuję ;)