Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa241

BRAK OKRESU PRZY TABLETKACH ANTY.

Polecane posty

Gość Onaa241

Witam, biorę tabletki od 4 miesięcy i zawsze do tej pory @ dostawałam 5 dnia przerwy wcześnie rano. Dziś mi właśnie wypada 5 dzień przerwy a @ ani śladu :( Boli mnie tylko brzuch tak jak na okres:( . Podczas ostatniego miesiąca współżyłam pare razy, bez wytrysku 'w środku'. Tabletki brałam regularnie, właściwie co do minuty. Nie brałam antybiotyków itd innych rzeczy mogących osłabić działanie tabsów. Jedyne co to w ostatnich dniach odbyłam dość długą podróż - jeśli to mogło opóźnić okres. Denerwuję się bo słyszałam przy tabletkach okres powinien być raczej "jak w zegarku", a tym razem póki co nie nastąpił. :(

Gość Perw w przelocie XV
"Denerwuję się bo słyszałam przy tabletkach okres powinien być raczej "jak w zegarku"" Wcale nie. Jakbyś przeczytała ulotkę to wiedziałabyś, że może wcale nie wystąpić. Jeśli zdarza się tak jednorazowo to normalnie zaczynasz przyjmować kolejne opakowanie.

Gość Onaa241
No tak, ale brzuch mnie boli jakby okres miał nastąpić, a jego nie ma... :(

przestań się denerwować :D ja zazwyczaj miałam w czwarty dzień przerwy a w tym miesiącu dostałam w 5ty dzień i to jeszcze pod wieczór .... czyli jednak jak z zegarku nie jest :D

Gość Onaa241
Właśnie dostałam okres :)