Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiiczek26laat

Dziewczyny dlaczego nie lubicie prawiczków 25+?

Polecane posty

Gość Prawiiczek26laat

?

Gość zielonookabrunetka:)
bo ich wiedza o tym jak zadowloic kobiete jest równa zero! wiem bo sama spotkałam takich 2ch....

Gość Prawiiczek26laat
:(

Gość GHAH Eminem is dead! JWWD! 69
Wytrysk jest zawsze z reguły za szybko, albo za wolno występujący! EVRY PUNK LIKE A WANK UND GANG BANG WHEN IS KRANK! Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

Gość policjanttt.....
jestem facetem godnym pogardy mam nadzieję że zastrzelą mnie kiedyś na słuzbie

oj a ja myślę, że znajdzie się chętna :) zależy jaka będzie, jeśli szukasz grzecznej (może i pobożnej) dziewczyny, która się jeszcze uchowała, to się ucieszy i będzie jak znalazł! a jeśli szukasz jakiejś innej to może się nie przyznawaj, a wcześniej faktycznie jakoś poćwicz?:)

Gość Prawiiczek26laat
sharma0123- no właśnie szukam normalnej i ładnej,a przez to moje szanse są małe bo takie dziewczyny mogą mieć każdego:(

ale po co komu strona z gołymi babami, skoro temat jest o czymś innym??? co to niby nikt nie wie gdzie znaleźć gołe baby? żałosne.

a Ty Prawiiczek26laat weź się tak nie spinaj przez to, bo właśnie dlatego możesz mieć problem. Znajdziesz znajdziesz jakąś chętną

no właśnie spięta luzaczka ma racje, może niektórzy powinni się walnąć nie w tą główkę co trzeba! siedzenie i walenie konia przed monitorem, na prawdę super podniecająca wizja

Ja się jeszcze spotkałam z takim czymś , że taki delikwent nie umie gumki sobie nałożyć, bo za każdym razem jak próbuje to mu opadać zaczyna ze stresu.

Prawiiczek26laat a znowu jak masz na siłę coś to bez sensu. zależy jakim jesteś człowiekiem czy chcesz z miłości czy nie. Jeśli z miłości to się opanuj i przestań o tym myśleć, a jeśli bez miłości to idź wieczorem w miasto. Tylko uważaj na syfy! bo teraz jest ich wiele, nawet ludzie nie wiedzą, że coś mają! gumka obowiązkowo- a jak masz problem z nałożeniem to poćwicz:) a jeśli się boisz, że jakaś Cię wyśmieje, to niech się smieje. Co, będzie Cię znała? jak Cię nie zna to Ci za różnica? mnie to wali czy ktoś się ze mnie śmieje czy nie, co za różnica, ja mam swoje ważniejsze sprawy

niż martwienie się czy ktoś się smieje czy nie. Więc zmień nastawienie i nie zachowuj się jak dziecko!:) w koncu masz 26 lat!

Gość Kobiety nie lubią prawiczków
bo kobietom zależy tylko na seksie a prawiczek go nie uprawiał!!! Proste.