Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luiza1988

potrzebna porada!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

2 tygodnie roznicy to jeszcze nie hipotrofia, jestes panikara i hipochondryczka. To nic ze nie zazywalas witamin, i tak witaminy w tabsach maja zla wchlanialnosc, najlepsze sa naturalne witaminy. POZA TYM - dziecko poprzez lozysko pobiera sobie od ciebie wszystko co jest mu niezbedne, nawet jesli tobie mialoby braknac (na zasadzie pasozytnictwa). Nie histeryzuj, dziecku nic nie bedzie bo nie lykalas wytworow przemyslu farmakologicznego. Kobiety w Afryce rodza zdrowe dzieci, mimo ze same sa niedozywione, tak samo w obozach koncentracyjnych i w warunkach skrajnego ubostwa. I jeszcze jedno - albo sie ogarnioj, albo oddaj to dzieciatko, bo znow Polska uslyszy o jakiejs tragedii :O

czy jesli ja jestem niedozywiona to dziecko tez jest glodne ??? czy czerpie ze mnie i jemu jest ok ,A ja po prostu podupadam na zdrowiu ?? jak to jest ??

Skoro nie mdlejesz, nie wypadaja Ci garsciami wlosy i zeby, to jeszcze dziecko sobie poradzilo. Tylko zacznij normalnie jesc.

Gość Alicja 123432
TYlko nie zatrzymuj tego dziecka jak urodzisz oddaj normalnej rodzinie!

Gość jeśli chorowałaś to
2 tygodnie młodsza bo owulacja CI się przesuneła i tyle - twierdzisz ze mmialas duzo stresow i niewiele jesz i przypuszczam ze to nie trwa tylko w ciazy. Zdradz mi sekret - co sie dzieje z ojcem dziecka, dlaczego Cie nie wspiera w ciazy ?

Gość Niuniulkai
Ogarnij się kobieto idź do jakiegoś dobrego psychologa a moze nawet i psychiatry i nie bierz sama leków nawet witamin , musisz być pod stałą opieką ginekologa

powiedzcie jak to w koncu jest ..czy glodna matka,to glodne dzuecko .Czy ono czerpie ze mnie i do jakiego okresu (tyg)ciazy tak jest ?? a po ktorym juz potrzebuje porzadnie zjesc i nie wystarcza to co jest gdy sie glodze ???