Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael_PN

Smutne, niedocenione kobiety....

Polecane posty

Gość Michael_PN

Cześć! Czy może znajdzie sie miła kobieta powyżej 35 lat na spotkania, i nie chodzi tutaj o seks, ale miłą rozmowe, fajne i aktywne spędzenie czasu... Czyli nie ma co roić, smutno jej, potrzebuje bliskości itd. może smiało sie odezwać. Ale zaznaczam, żę musi mi się podobać, tzn. musi mieć w sobie to coś, .... ale spokojnie, narazie spotkanko, może jakaś kolacja, może spacer i pożniej zdecydujemy czy będzie między nami kontakt czy też nie... Ja daje 100% dyskrecje, higiene. WIzualnie uważam, że kobiety będą zadowolone, a w srodku możesz się przekonać...; jednak jeszcze we mnie zostały oznaki szacunku oraz zasad w stosunku do kobiet... więc nic nie ryzykujesz a możesz miło spędzić troche czasu... Preferuje kobiet z Poznania i okolic, lub przejezdnych przez w/wymienione miasto. abw.test@wp.pl pozdrawiam

Gość Kotylion_KRK
ile bierzesz za godzinę? :P

Gość Michael_PN
pierwsze spotkanie bezplatne,a pozniej zobaczymy, wszystko zalezy co i jak, bo nie chdozi tutaj o zabawe a swietne spedzenie czasu!

Gość Kotylion_KRK
świetnie... tylko mały problem jest smutne niedocenione kobiety zwykle spedzają czas ze swoimi porzuconymi przez tatusia luzaka dziećmi na ile wyceniasz wyrywanie serduszka tym dzieciom po zakończeniu eksperymentu?

Gość Michael_PN
no przepraszam bardzo, jednak jestem zdania że każdy coś musi mieć coś od życia... Myśle, że dwugodzinne spotkanie w tyg nikomu nie zaszkodzi, a że to ma być czysto towarzyskie, więc nikomu nie ubliżając co ma wycena serduszka do spotkania w ciągu tygodnia? Bo jedno z drugim nie współgra...

Gość Kotylion_KRK
ty mnie nie przepraszaj bo ja mam gdzieś twoje przeprosiny po prostu wyceń

Gość Michael_PN
tak jak wyzej napisalem, najpierw spotkanie na ktorym zobaczymy czy jedna i druga strona jest zadowolona oraz czy spełnie wszelakie oczekiwania, też które dowiem się jakie są..

Gość timofiej
kiepski musisz być skoro tu szukasz ,wszyscy którzy szukaja znajomości przez internet nie maja przeważnie nic do zaoferowania

Gość Michael_PN
nie wiem czy te doświadczenia opierasz na swoim przykładzie? U mnie jakoś tego nie zauważyłem, ba - dzięki kafeterii też narodziło się kilka ciekawych znajomości opatrzonych w niesamowite chwile dla jednej i drugiej strony ;)

Gość timofiej
to szukaj dalej,mozna sobie tylko wyobrazić takie związki :-D i związkowiczów