Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migelllllles

pytanie do kobiet!!!!

Polecane posty

Gość Migelllllles

mam 21 lat i spotykam sie z 29 latka, co myslicie o takim związku? Ona sama nalega na nasze spotkania i to nie chodzi o sex tylko o rozmowę i wspólne spędzenie czasu. To ma sens???

Gość gesiareczka
Jeśli oboje tego chcecie i mile ten czas spędzacie, to czemu nie

Gość pomarange ;)
Skoro masz wątpliwości już teraz, to po co chcesz tej kobiecie czas marnować, hm?

Gość racja takiej 29 latce
już niewiele czasu zostało, zaraz trzeba dziecko rodzić itp a z tobą co robi? nie mam pojęcia jak to wyglada ale pewnie nie bierze cie na serio

Gość Migelllllles
mlodsze kobiety mi jakos nie imponują, brak im życiowej wiedzy i wszystko jest dla nich prostolinijne a starsze kobiety zupelnie inaczej postrzegaja tego typu sprawy i ona taka jest, opowiada mi po prostu, jest inteligentna i atrakcyjna wiec idealna:):)

Gość wybornawyborowa
napisz cos więcej na czym polega wasz "związek"

Gość Migelllllles
racja takiej 29 latce rozmawialiśmy juz poważnie o planach życiowych i jej potrzebach wiec sadze ze postrzega moja osobe bardzo poważnie

Gość wybornawyborowa
do mnie kiedyś zarywał 21latek ja mam 25 i wysłałam go na drzewo ;) robił pokazówkę jaki to on dojrzały itp jakoś w to nie wierze żeby w tym wieku myśleć poważnie o życiu na własne życzenie, ale każdy ma inny gust.

Jeżeli masz wątpliwości to może, po prostu Tobie samemu to niezbyt odpowiada?!Ja tam nie widzę problemu, nie jest to taka straszna różnica, a skoro fajnie wam razem się gada i spędza czas to po co to na siłę psuć.

Gość jagudusiaaa
Jezeli jesteś dojrazały jak na swój wiek to dlaczego by nie... Tyle, ze wydaje mi się ze za jakis czas własnie Ty mając lat 25-6 zaczniesz się oglądać za młodszymi dziewczymani... ale niekoniecznie musi tak byc... Twoja 29-latka bedzie juz sporo po 30-stce;) a Tobie sie może zachce spotkać te dziewczyny, które aktualnie maja po 18;)

Gość Migelllllles
powiedziała mi tylko jedno ze ma wątpliwość do mojej osoby gdyż boi sie ze ja zostawię ze względu na nasza różnice wiekowa a co za tym idzie odmienne poglądy w pewnych kwestiach ciągle myślę czy juz jestem gotowy na tak powazny zwiazek, przerasta mie troche odpowiedzialność i nie chce je skrzywdzić ale cholernie mi na niej zalezy

Gość Migelllllles
nie mial bym serca jej zostawić tak po prostu ale rozsadek mówi mi ze to nie będzie miało dobrego finału, nie wiem co jest lepsze?

Gość wybornawyborowa
lepiej to zakończyć teraz niż potem żeby miała dziewczyna cierpieć, jesteś młody dopiero wchodzisz w dorosłość zdobywasz nowe doświadczenia, ta dziewczyna pewnie już szuka stabilizacji, własnej rodziny, może tak być że za jakiś czas zmienisz zdanie i co wtedy? chyba nie jesteś gotowy skoro masz wątpliwości, nie chodzi w tym o dobrą zabawę tylko poważny związek a ty chyba za sobą takiego nie masz.

Gość że co że jak
Ja raczej nie widzę przyszłości dla tego związku. Po Twoich postach widać że masz wątpliwości, nie wiesz sam jeszcze czego chcesz, nie jesteś pewny czy chcesz się "pakować" w poważny związek. Nawet jeśli dobrze się doagadujecie to moim zdaniem zamało... Lepiej zakończyć ten związek teraz, zanim na dobre się zaangażujecie