Gość ropertowefl Napisano Lipiec 24, 2012 ktory wybrac?sa wogole dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lussek Napisano Lipiec 27, 2012 Koniecznie wypróbuj SUNJUNKIE Bardzo fajne odcienie, zero plam i zacieków. Genialny jest zwłaszcza spray opalający ; wystarczy spryskać mgiełką twarz lub nogi , albo całe ciało. Do kupienia online: www.doris-dorin.com Warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samoopalacz Napisano Sierpień 7, 2012 Witaj, ja polecam ten - http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/avene-nawilzajacy-krem-samoopalajacy-100-ml-data-30122012-7837.html Bezpieczny, odpowiedni dla każdego rodzaju skóry. Na mnie zadziałał super, ważne jest to ze pozostawia skórę nawilżoną i łatwo się rozsmarowuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokakokaa Napisano Sierpień 8, 2012 lirene pianka genialny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzerwonaTruskaweczka 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Po co ci to ? Nie lepiej się opalać i mieć ładną naturalną opaleniznę ? Samoopalacz szybko schodzi, nie równo. Robią się plamy, zacieki. Bez sensu to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Cathy 0 Napisano Sierpień 9, 2012 ziaja sopot, dove z drobinkami ... wcale, ze nie nierówno, trzeba umiec -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markiszonka Napisano Marzec 11, 2013 Aktywny krem samoopalający HB. Kojarzycie? Równomierna opalenizna widoczna już po kilku godzinach. Wygląda bardzo ładnie, naturalnie - taką właśnie chciałam mieć. Samoopalacze z reguły dają wrażenie sztuczności - tutaj tego nie zauważyłam, a robiłam porównania po fotkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach