Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanazdecydowanie

Jak dowiedzieć się od faceta czy ma auto?

Polecane posty

Poznałam kolesia przez neta, jesteśmy na etapie gg, jak go zapytać czy ma swój samochód? nie chodzi o to że jestem blacharą tylko o ewentualny dojazd do mnie bo on jest z miasta a ja mieszkam kilka km pod miastem a autobusem to nie bardzo chce żeby dojeżdżał. Dodam że ja mam swój samochód. Jak mam delikatnie obczaić czy posiada? jakie pytanie zadać żeby nie wyjść na idiotkę i materialistkę?

obawiam się że jak zapytam wprost to pomyśli o mnie że zależy mi na kasie czy coś a tak nie jest.

Gość manio ciekawski=)
oczywiście że jesteś blacharą lub po prostu materialistką, po co te kłamstwa? :)

Gość CrK
W czym Ci przeszkadza czym przyjedzie?

hehe mam własne pieniądze i gadżety nie potrzebuje sponsora tylko normalnego faceta durniu

crk wolałabym żeby był na tym samym poziomie co ja a nie jeździł autobusami, zresztą facet bez auta w dzisiejszych czasach jak bez ręki

Gość CrK
No tak, z niezmotoryzowanym plebsem nie warto się zadawać :O

Gość manio ciekawski=)
"wolałabym żeby był na tym samym poziomie co ja a nie jeździł autobusami, zresztą facet bez auta w dzisiejszych czasach jak bez ręki" właśnie potwierdziłaś to co napisałem wyżej :D zapytam jeszcze raz: PO CO TE KŁAMSTWA? :D

Gość babsko z prlu
hehehe jasne :D ani blachara ani materialistka:D po prostu nie chce brac biednego chłopa sobie na kark - w dalszej perspektywie pracowac na trutnia:P

Gość OlkaKa
może po prostu spytaj czym przyjedzie?

Gość wredniucha
autorka ma rację - od początku świata i dziejów zarania ludzie dobierali się przede wszystkim pod kątem statusu materialnego - lepiej się wtedy ze sobą czuja - nie ma nic gorszego jak jedno finansowo liczy na drugie

Gość eiiurtncet
Zapytaj po ile u niego jest paliwo? ;) ile wydaje na nie w ciągu miesiąca, bo ty dosc sporo ze względu na dojazdy d pracy itp.. ponarzekaj troche.. powinien podłapac temat. Albo zapytaj o jakas rzecz niby awarie w twoim aucie i poprs o rade. Mimochodem zapytaj czy sam ma auto..

dokładnie chodzi o to że ja nie chce żeby on leciał na to co mam i sama się dorobiłam a miał coś swojego. A posiadanie własnego auta to wcale nie wydatek no ludzie!!! każdego na to stać, chce tylko wiedzieć czy on jest leniem i nawet tyle nie ma i czy jakoś się dostanie po za miasto bez autobusów.

Gość CrK
Nie wszyscy są takimi materialistami jak Ci się wydaje :o

eiiurtncet dzięki za podpowiedź :):)