Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozemama

Czy jest prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Mam ogromny problem, mianowicie.. Ostatni raz kochałam się z moim chłopakiem podczas 3 dnia miesiączki , bez zabezpieczeń. Następnego dnia miałam obfite krwawienie a przez jeszcze kolejne 3 dni zamiast krwi pojawiła się brązwoa wydzielina. Moja miesiączka trwa 7 dni. a cykl 29 - 30 dni. Dopiero teraz zaobserwowałam u siebie : -zgage -mdłości - osłabienie - czasem też nabrzmiały brzuch na dole. Nie wiem co robić. Nie mam możliwości zakupy testu do piątku , ani lekarza gdzieś niedaleko. Proszę o odpowiedzi kochane kobietki.

Gość salsa_aa
Ciąża wątpliwa... owu masz ok 16 dnia to plemniki musiały by przeżyć ok 2 tygodnie-terminatory by musiały być

Gość rtrtrtr5t
nie ma prawdopodobieństwa ciąży z prostej przyczyny - okres pojawia się gdy spada poziom progesteronu (obumiera ciałko żółte, które produkuje na wypadek gdyby komórka została zapłodniona) i następuje martwica endometrium, które złuszcza sie .... więc jak twoim zdaniem mogło dojść do zapłodnienia w czasie okresu?....

Gość adinnaaaa
po swojej wpadce stwierdzam,ze tu wszystko jest mozliwe. ale w twoim przypadku mysle,ze na 99% niemozliwa jest ciaza. a te objawy na pewno sama sobie wmawiasz, wiec daj na luz;)

Powiem tak... Bywają różne przypadki.. ja jestem takim jednym wielkim przypadkiem.. czasami sama siebie szokuje.. i okres czy nie okres mój organiz jest zdolny do takich wybryków... dlatego mam obawy..

Gość adinnaaaa
kiedy powinnas dostac nastepnego okresu?

Gość adinnaaaa
no to sam poczatek cukly, zaden test ani lekarz nic by ci nie powiedzial. tym bardziej na objawy jest duzo za wczesniej. nie potrzebnie schizujesz, wszystko bedzie dobrze.

Mdli mnie dzisiaj od rana i mam okrutną zgage.. Wystraszyłam się tego brązowego śluzu. Miałam już go wcześniej raz zamiast okresu. Ale to rok temu było.

Pocieszyłaś mnie trochę , dziękuje. Słyszałam że można podobno już 7 dnia po zapłodnieniu wykryć ciąże testem.

Gość adinnaaaa
tez slyszalam o takich testach, moze sprobowac, nie zaszkodzi. najlepiej robic test 14 dni po stosunku, wtedy juz na pewno ci wyjdzie.

Dzięki wielkie, potrzebowałam osoby , która będzie na to miała normalne spojrzenie.

Gość adinnaaaa
chyba kazda kobieta co do tego tematu ma mala obsesje;)