Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm78975m0mmmmmm

kobiecy problem ;d

Polecane posty

zamawiałyście kiedys uzywane rzeczy na allegro ;>:D ja w sumie nie i nigdy bym nie pomyslala zeby cokolwiek kupic ale znalazlam spodniczke z pull and bear i jak tanio pojdzie bo jest licytacja to mysle czy kupic ;d co myslicie o uzywanych rzeczach z all ?

Gość tuztuz
nic nie widzę w tym dziwnego przecież masz pralkę tak samo jak lumpeksy a na allegro są zdjęcia to przecież nie kupujesz kota w worku

Gość nie rozumiem takich ludzi
Nigdy nie kupiłam jeszcze używanego ubrania i nie mam takiego zamiaru. Nie wiadomo kto w tym chodził :O Na allegro można kupić nowe rzeczy w dobrych cenach, tak samo na wyprzedażach, więc po co kupować rzeczy używane

no tak ale czasem jest coś co naprawdę Ci się spodoba i taka rzecz spotkalas tylko uzywana to tez mysle ze czemu nie.. np ta spódniczka dzinsowa.. moze inne dziewcyzny sie wypowiedza ?

Gość glinkaaaaaaaaa
weź trochę pomyśl, na allegro jest mnóstwo używanych rzeczy i ktoś je kupuje, bo biznes się kręci cały czas, to tak jak z lumpeksami- jeden nigdy tam nie kupi, inni polują na okazje i tam się się głownie ubierają