Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexiLexi

Zakochalam sie w tej sukience

Polecane posty

Gość klaudia1617
każdy ma inny styl, ogolnie nie lubię tych "marszczonych" ale ta jest naprawdę ładna jak dla mnie.

Gość taka sobie..
ten dół wygląda trochę jak pomarszczone prześcieradło, może gdyby był inny materiał. Ogólnie jest ok.

Jest calkiem ladna,a tak zapytam czy ja mierzylas,bo wiesz mozesz byc w niej"zakochana" ale moze ci sie nie podobac na tobie,ja tak mialam z jedna sukienka bardzo mi sie podobala ale jak ja zmiarzylam przestala mi sie podobac.

Gość kamcia_6789
Mialam dokladnie tak samo: w katalogu suknia piekna, boska, myslalam, ze ta na pewno kupie. A po przymierzeniu okazalo sie, ze jednak nie dla mnie ona:) Suknia na zdjeciu ladna, aczkolwiek nie moj styl;)

Gość mnie sie ten
styl tez nie podoba, choc suknia nie jest zła. Nie wierzę jednak, ze za taka cenę dostaniesz coś porządnego. Zobacz, ile tu jest materiału, o robociźnie nie wspominając. Pewnie zamiast grubego, matowego materiału będzie jakiś błyszczące, tandetne coś.

Gość SexiLexi
Mierzylam owszem i nadal ja kocham. Nie zamawiam z allegro tylko wkleilam link zeby ja pokazac

Gość SexiLexi
kichanka ta z Twojego linku mi sie nie podoba wcale

Gość kamcia_6789
Wiec jak mierzylas i w dalszym ciagu ja "kochasz", to w czym problem?:) zamawiaj!