Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosne to zalosne

Do WSZYSTKICH szczupłych ludzi - jesteście ZERA!

Polecane posty

Gość zalosne to zalosne

Nienawidzę was. Za co? A no za to, że ja w spadku genetycznym dostałam tłustą cerę, masę wyprysków, nadwagę. WY GNOJE kebabożercy, którzy mimo pochłaniania ogromnych ilości fast foodów jeszcze po złości chudniecie. sama znam przynajmneij jedną taką co to żre za pięciu i jeszcze szczuplutka. sukakakakkasukakasuakasuka z niej!! ;) "przyjaciółeczka" ma hehe kiedyś jej powiem w 4 oczy co o niej myślę :P i o was :) NIGDY nie zastosuję diety, bo nie będę zwalczała nie swoich błędów :)

Gość holandiss
czy jesteś grycianką??

GRYCANKI GRYCANKI WPIEPRZAJĄ ZAPIEKANKI:D Autorka topiku będzie świetną aktorką do głównej roli w filmie "Uwolnić orkę 5":classic_cool::D

Gość łololo łololo łololo
Ciekawe, że jakieś 100 lat temu takiego spadku genetycznego niemal nikt otrzymywał. Gdybyśmy nie siedzieli cały dzień przed komputerem, pochłaniając to całe przetworzone ścierwo w postaci stałej i płynnej, grubasy stanowiłyby rzadkość. Walczę z tym paskudztwem już parę lat, od kiedy zacząłem nabierać wagi i stwierdzam, że nawet jeśli ma się tendencję do tycia, jest to kwestia odpowiednich nawyków. Dieta Żryj-Mniej i ruszać się, ruszać i jeszcze raz ruszać. Nie 2 razy w tygodniu, tylko 2 razy dziennie. 🖐️

Gość piratek897
tnij.org/konkursikkonkursik konkurs - bez poleceń i innych bzdur. Do wygrania kosmetyki za 1500 zł!