Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana katie

o orgazmie

Polecane posty

Gość zaklopotana katie

nie wiem jak wyglada orgazm. albo nigdy tego nie przezylam albo przezylam bez tego wielkiego łał. wiem ze sa trzy rodzaje orgazmu lechatczkowy, sutkowy i pochwowy. ze pochwowego kobiety musza sie same nauczyc. mialam seks z trzema partnerami i zawsze to samo. jest niby przyjemnie okropnie przyjemnie ale nie twardnieja sutki i nie odplywam. ale jak wydzielam soczki to to jest orgazm? ten pochwowy?

Gość Bohoboco
wierz mi,ze jesli byś go miała to wiedziałbyś o tym :)

Gość zaklopotana katie
w takim razie dlaczego nie mam? jest gra wstepna, jest nastroj, jest zajebiscie. dlaczego nie ma orgazmu?

dokładnie:) A sama nie robisz sobie dobrze, żeby wiedzieć jak wygląda orgazm?

Gość zaklopotana katie
nie, nie robie tego sama. cos ze mna nie tak?

Najpierw musisz nauczyć sie sama siebie, co Cię doprowadza do orgazmu jaki dotyk itp, a dopiero potem może facet sie nauczyć od Ciebie.

Gość zaklopotana katie
szczerze mowiac nie wyobrazam sobie ze mam sie sama zabawiac. nieraz proowalam zaczelam i skonczylam po minucie.

Twoje ciało nawet nie zna co to orgazm. Niestety minuta nie wystarczy, chyba ze ktoś już jest dobrze wprawiony:) Ile masz lat?

Wprowadz się w nastrój, wypij może lampke albo 2 wina, obejrzyj jakis stymulujacy film i zajmij się swoja łechtaczką tak długo az osiągniesz orgazm. Nawet jakby miało to trwać godzine

Gość zaklopotana katie
mam tylko lechtaczke piescic, tak? sprobuje dzis. mam 23 lata. wiem smieszne.

Każda kobieta się masturbuje inaczej.... ty masz nawet lepiej bo nie masz nawyków z dzieciństwa. Tak łechtaczke, troszke wsadz sobie palec żeby był nawilżony i kręcisz kółeczka i itp po łechtaczce i dużo cierpliwości

Gość zaklopotana katie
a co to zmieni?? potem facet mialby mnie przez godzine tak piescic? to nie jest winą mojej budowy czy cos? moze jakas chora jestem

Gość coś mi tu nie pasuje
Przecież wszystkie laski na kaffe mają najlepsze i najdłuższe orgazmy, mają najprzystojniejszych fagasów, każdy ma kutasa minimum 35cm, nie robią one kupy, nie pierdzą są śliczne i w ogóle:D:D:D...a masturbacja?????...sodoma i gomora

Nie jesteś chora, poprostu kobieta musi się orgazmu nauczyć i własnego ciała naprawde. Nie wiem może dojdziesz w 10 minut nie w godzine, z czasem jak bedziecie wiedzieli jak Cię dotykac i co na Ciebie działa to zajmie mu to dużo mniej.

Napewno nie jesteś chora, myśle ze wszytsko z Toba ok, poprostu nie odkryłaś jeszcze siebie