Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka1987

depresja w ciąży

Polecane posty

Witam, chcialam zalozyc watek na temat depresji w ciazy. Kieruje o do kobiet ktore nie maja oparcia w ojcach swoich dzieci i nie wiedza dokldanie jak bedzie wygladalo ich dalsze zycie, nie mowiac juz o dziecku. Moj facet na samym poczatku jak sie dowiedzial przyjal to w miare normalnie a teraz nie wiadomo dlaczego zaczyna szalec. Stawirdzil ze dobrze bedzie jak sie wprowadze do rodzicow a on bedzie sie zajmowal dzieckiem tylko nie bedziemy mieszkali razem. Dla niego zamieszkanie razem nieuchronnie dazy do slubu a on nie jest na to gotowy. A nie pomysla jak ja sie poczulam gdy o tym uslyszalalm? Co czuje dziecko gdy go nie ma przy mnie i mnie nie wspiera? Mam juz dosc codziennie tylko placze i siedze w 4ech scianach bo nie mam na nic ochoty. Nie chce mi sie wychodzic z domu tylko bym spala.

Gość pamietam cie za topiku
gdzie jeczalas ze po paru miesiacach ze nie mozesz zajsc w ciaze:O a teraz kwiczysz:D trzeba bylo sobie wziąsc bardziej odpowedzialnego partnera na przyszego tatuska tak to sie zawczyczaj konczy:O

Gość Aschkaaaa
Dlatego ja uwazam, ze najpierw slub z odpowiedzialnym facetem a pozniej dziecko. Nie rozumiem kobiet, ktore zachodza w ciaze z facetami, ktorych nie znaja bo wydaje im sie, ze dzieki dziecku zatrzymaja przy sobie faceta.

Gość Softlan***
Zgadzam się z Aschkaaaa

ten watek jest dla kobiet z depresja a nie dla wrednych bab ktore chca tylko dobc drugiego czlowieka

Gość b.e.a.t.a
I zescie pocieszyly dziewczyne, teraz na pewno sie lepiej poczula.. Ja bym osobiscie tak nie przeceniala tego slubu, moze po slubie trudniej sie rozstac ale to wcale nie gwarantuje szczesliwego pozycia malzenskiego do grobowej deski.