Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochana_Zołza

Muszę się wygadać ,zwyczajnie jestem wku***ona!

Polecane posty

Dziewczyny świruje :/ w dodatku postanowiłam napisać o tym na kafe... Mój facet w tamtym roku (wrzesień) był na wakacjach w Grecji (on + para i pewna dziewczyna).Owa dziewczyna się w nim zakochała on ją spławił jednak : +to on jej zaproponował te wakacje +kilkakrotnie po alko sie z nią całował +do niedawna (dopóki nie powiedziałam,że sobie tego nie życzę) miał na kompie zdjęcia z nią z tych wakacji (na każdym pozowali przytulenia itd) +na tych wakacjach spali w jednym łóżku (ale niby tylko się calowali) No i ok ale K***wa mac on w tym roku z tymi samymi znajomymi chce mnie wziąć na wakacje do tej pierniczonej Grecji) mam już dosyc wysłuchiwania jakie te wakacje były cudowne itd.Czuje się jakbym była kolejną laską którą sobie tam zabiera. Przepraszam,że tak chaotycznie ale musiałam się wygadać.Czuję sie fatalnie jak jakaś kolejna,,..Ehhh nawet tego nie potrafię opisać. Na prawdę tak przesadzam?

Gość ksiezna Mikusia
bo jestes kolejna laska ktora tam zabiera, to niby jak masz sie czuc?

Gość .A.gdybym.zgolil.ten.wass
zdrada = rozstanie . tyle w temacie

Gość nie obrażać motyli
No nie wiem czy ty przesadzasz, czy on. Może niech się gościu określi z kim chce być.

Ale my się wtedy nawet nie znaliśmy,jesteśmy ze sobą od listopada,od stycznia mieszkamy razem...Także o żadnej zdradzie nie ma tu mowy po prostu te wszystkie opowiesci,te zdjęcia...Dołuja mnie bardzo

Gość PatrycjaP
wtedy jeszcze nie był z autorką

Zołzusiu ? Przestań być zazdrosną Zołzą , wspomnienia sa fantastyczną sprawą, tym bardzie , że Grecja jest zajefajna ...jedź z Nim , zobaczysz dlaczego wspomina :) Byłam kilka razy i wiem , że warto 🌼

Gość Mona Lisa.
ale jesteś głupiutka ;) na pewno tamta laska była lepsza od Ciebie oby do siebie wrócili ;)

Jasne,że miał prawo robić co chciał to oczywiste ale czy musi ta sytuację z przeszłości dodawać do naszej teraźniejszości(zdjecia,ciagle wspominanie)? I jeszcze na dodatek teraz mnie chce tam zabrac

Gość bezzzsenssuu
+na tych wakacjach spali w jednym łóżku (ale niby tylko się calowali) to jak z tą zdradą w końcu jest ?:)