Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odgrzewany kotlet...

Bardzo proszę o poważne rady...

Polecane posty

Gość odgrzewany kotlet...

Zerwałam z nim ponad rok temu,bo od dłuższego czasu jak to ujął nie wiedział czy mnie kocha.Przez 2miesiące myślałam,że jeszcze coś się zmieni w jego uczuciach.W końcu ujęłam się dumą.Wróciłam do kraju nie przestając myśleć czemu i mając nadzieję,że może się pomylił. Przez cały rok utrzymywaliśmy kontakt,w zime do niego pojechałam.Było jak zwykle,pocalunki etc.Przyjechalam teraz tu na wakacje,szukac pracy on zaoferował,że przecież mogę u niego mieszkać.Jako,że moje uczucie nie wygaslo pomyślałam,że może jednak coś do mnie czuje skoro z żadną kobietą się nie spotykał. Każdego dnia budzi mnie pocalunkami,w nocy przytula.Spelnia praktycznie każdą moją zachciankę,pomaga itd. Ale nie padają,żadne wyznania.Z żadnej stron,ja boję się powiedzieć co czuję.Ostatnio czymś mnie zdenerwował,bardzo przepraszał.Był smutny.Powiedział,że nie chce,żebym się denerwowała bo mu na mnie bardzo zależy.Ale to nie to samo co kocham. Przecież krzywy nie jest,powiedziałabym nawet że przystojny,jakby chciał to chętna by się szybko znalazła.(piszę to bo pewnie ktoś napisze,że on chce tylko seksu) co byście pomyślały na moim miejscu?

Gość hm...........paro latek
a ile Wy w ogóle macie latek ? Bądźmy poważni i powiedzmy sobie otwarcie dla kobiety bardzo ważne aby mówić że się ją kocha i można to mówić żeby Wam sprawić przyjemność tylko......... zbyt szybko wyciągacie wnioski i to takie jak Wam pasują. Niestety z 40 letniego doświadczenia wiem że to pozornie proste słowo ma dla Was albo wielkie albo żadne znaczenie . Po pierwsze mówi ze kocha więc ożeni się i będziemy szczęśliwi do końca świata i będzie tylko mój.. Z drugiej strony po jakimś czasie żadne kocham nie ma znaczenia bo facet albo nie zrobił czego oczekiwałaś albo ogląda się za innymi więc jest zdrajcą i takie tam dużo jeszcze można wymieniać NIe słuchaj co mówi albo czego nie tylko ciesz się tym co robi o ile sprawia CI to przyjemność a jak sam odczuje potrzebę powiedzenia kocham i potwierdzi to czynami będzie to więcej warte niż klepanie tego w kółko by zrobić na Tobie wrażenie. A co do seksu to sama wiesz najlepiej a może i nie jeżeli latek i doświadczenia brakuje że seks jest potrzebny nie tylko facetowi ale i kobiecie tylko w różnych proporcjach i w różnym czasie. Jeżeli zechcesz porozmawiać poważnie to zapraszam na gg 43083108 i nie rób sobie nadziei na proste i jednoznaczne rozwiązanie bo takiego nie znają nawet najstarsi i najbardziej doświadczeni możesz tylko słuchać opinii innych a i tak nie ma gwarancji że to co zrobisz będzie najlepszą możliwą wersja zdarzeń Pozdrawiam

hm...........paro latek Świetnie to opowiedziałeś ;) Zgadzam się z Tobą,autorko posłuchaj paro latka;)