Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica27*

sex z dziewicą

Polecane posty

Gość dziewica27*

Mam pytanie czy dużo jest krwi. Od jakiegoś czasu spotkam się z chłopakiem mimo iż mam już 27 lat nadal jestem dziewicą i strasznie boje się tego pierwszego razu krępuje mnie sytuacja iż na nim jak i na łóżku będzie krew oraz tego że jakoś mi nie pójdzie jednym słowy czuje obawy i że nie wyluzuję tylko będę spięta

Gość triu
mnie w ogóle nie bolało i nie było ani kropelki krwi :)

Gość triu
a faceci lubią dziewice więc nawet jak będzie krew to zyskasz u niego plusa :)

Gość dziewica27*
no nie wiem czy mam plusa bo jak się dowiedział to się zdziwił

Gość triu
no zdziwił się, bo pewnie sama wiesz, że mało terz takich, które w wieku 27 są dziewicami :) ale faceci potem szanują taką kobietę :) wiem to od mojego :)

Gość Spokojna głowa!
Moja dziewczyna była dziewicą i nie było w ogóle krwi. Ale to pewnie zależy od organizmu. Jeśli jest to ten właściwy partner to nie powinnaś czuć obaw. On wszystko zrozumie. Poza tym możecie o tym porozmawiać. Wbrew pozorom i ogólnie panującej opinii (pewnie większość to bajki!) ten pierwszy raz nie wychodzi idealnie. Głowa do góry! ;)

Gość Spokojna głowa!
Dodam, że ja swoją kobietę bardzo szanuję za to, że była dziewicą i że nie dawała na lewo i prawo. A seksu? Szybko się nauczysz i będziesz dla niego idealną partnerka w łóżku. ;)

Gość dziewica27*
ach żebyś wiedział ile w mojej głowie jest obaw strach masakra

Gość triu
ale czego się boisz?:)

Gość dziewica27*
nie wiem czemu ale też obawiam sie tego iż może np on nie chce używać gumki a ja na sex bez zabezpieczenia się nie zdecyduje. Mam koleżanki których faceci nie chcą używać gumek bo mówią iż to odbiera im doznania ale ja chciałabym być spokojniejsza że nie wpadnę za pierwszym razem

Gość dziewica27*
triu wszystkiego mam w głowie same obawy że coś zrobię nie tak albo w ogóle mi nie pójdzie

Gość triu
a długo z nim jesteś? porozmawiaj z nim po prostu. zapytaj jakie zabezpieczenie planuje. powiedz ze chcesz gumke. chociaz ja na sama gumke bym sie nie decydowala...

Gość triu
nie boj sie :) ja za 1wszym razem lezalam jak kloda :) nie zrobilam doslownie nic poza lodem :)

Gość tryhaksmnkjsf
są chyba tabletki ........?

Gość dziewica27*
nie nie jestem z nim długo ale facet mnie pociąga i nie chce dłużej już czekać z jednej strony chciałabym poznać jak to smakuje a z drugiej te obawy. Nie na samą gumkę a co jeszcze proponujesz.

Gość triu
ja bym Ci proponowala albo tabletki + gumka albo gumka + nuvaring (ja uzywam :) )

Gość triu
najlepiej cos sobie wypijcie przed :) jakis kieliszek winka czy cos, rozluznisz sie :) i nie spinaj sie, skoro facet wie ze to 1wszy raz to na pewno nie spodziewa sie cudow :)

Gość dziewica27*
a dlaczego uważasz że sama gumka nie wystarczy ja nie chce zażywać tabletek a przynajmniej na razie z resztą nie wiadomo jak nasza znajomość dalej się potoczy

Gość Spokojna głowa!
Facet, który jest z Tobą dłużej, nie wyśmieje Cię. ;) Jeśli to chwilowe, nie powinien, ale może. :P Spokojnie, on wie, że jesteś dziewicą, zatem jest gotowy, że możesz nie wiedzieć co i jak. ;)

Gość dziewica27*
spokojna głowa do końca nie mogę wiedzieć co chodzi mu po głowie ale w moim wieku to chce się już pewnych rzeczy doświadczyć i nawet gdyby było to chwilowe trudno troszkę pewnie pocierpię.

Gość triu
wiesz, żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci wiec ja po prostu balabym sie, a jak masz dwa to jak jedno zawiedzie to drugie zadziala :) ja przynajmniej kiedys musialam miec dwa :) teraz juz dlugo jestesmy razem wiec uzywam juz tylko tego ringa bo jakby zdarzyla sie wpadka to jestesmy gotowi :)

Gość Spokojna głowa!
Powiem tak. Najlepiej tabletki. Ale to odpada, bo nie chcesz. Gumka powinna wystarczyć, ale wiadomo, zawsze może pęknąć. Spokojnie, to się często nie zdarza, a jak się zdarzy, to jeszcze na płodne dni musi trafić. Może zaproponuj gumkę plus koniec poza Tobą. Niestety, najgorsze jest to, że nie jesteś pewna co do tego faceta i widzę, że nie rozmawiasz z nim o wszystkim.

Gość dziewica27*
hmm znamy się dopiero 2 tygodnie wiec za długo to to nie jest. Ma ochotę kochać się ze mną bo jak uważa od tego zaczyna się związek ja mu odmówiłam i powiedziałam że nie jestem jeszcze gotowa. Możliwe że wcześniej spotykał się z dziewczynami którym nie przeszkadzało kiedy idą z kimś do łóżka. Ale muszę przyznać iż tracę przy nim głowę. A o czym z nim nie rozmawiam

może on chce Cię tylko wykorzystać, skoro twierdzi że od tego zaczyna się związek...................

Gość dziewica27*
i mimo to dzwoniłby kilka razy dziennie pisał smsy i spotykałby się ze mną