Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica27*

sex z dziewicą

Polecane posty

Gość triu
no i również moim zdaniem popełniasz błąd sorki, ale tekst, że związek zaczyna się od seksu?:/ ja bym chyba na Twoim miejscu to dziewictwo wolała zachować dla faceta, z którym będę wiązać przyszłość mój 4 lata czekał na seks i nie zrezygnował bo mu na mnie zalezało. a Twój chce od razu..

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeedddd
ja stracilam dziewictwo w wieku 26 lat i bylo duzo krwi i mnie bolalo to kwestia budowy jest :) z 2 tygodnie mi sie goilo albo i lepiej :D a w ogole to jestm jakas waska :D a teraz tez bo mialam cc dziwna mam budowe czy jak :D

Gość Spokojna głowa!
2 tygodnie? Mało. Mam dziwne przeczucie, że facet chce Cię wykorzystać. A to, że pisze, dzwoni i jeszcze się spotyka? To może być tylko polowanie moja droga. Uwierz mi, jestem facetem, i wiem, że potrafimy zrobić dużo, żeby zaciągnąć kobietę do łóżka. Nie popełnił błędu. A tekst o tym, że od tego się związek zaczyna? Żenada. Ja to byłyby dumny, gdyby 27-letnia dziewica chciała stracić dziewictwo właśnie ze mną. Zrobisz co chcesz, ale żebyś nie żałowała. Kiedy? Wtedy, jak spotkasz chłopaka i poczujesz, że to jest to... I chłopaka, który nie będzie Cię poganiał do seksu. ;)

Gość dshsahsdjkaad
ja na twoim miejscu tez bym zaczekala,

Gość dziewica27*
Ja nie mówię mam pewne obawy iż to za szybko ale przy nim wymiękam i czuje że to jest to. a co do niego gdy dowiedział się że jestem dziewicą nie dość że się zdziwił to dodał iż boi się ze to ja go wykorzystam a później zostawię żeby spróbować jak jest z innym a on jest już w takim wieku że szuka stabilizacji.

Co czujesz ze to jest to? Czujesz ze chcesz przed nim nogi rozłożyć czy co? Nawet 40 latek może szukać stabilizacji ale akurat nie w Tobie a ciebie chciec tylko puknąć. Poczekaj troche, wybadaj bardziej faceta. A co miał powiedzieć? Powiedział to co uznał za słuszne.

Gość znowy 10 osob pisze
jeśli jesteś tak brzydka że następna okazja może się trafić dopiero za 27 lat to się decyduj. jeśli nie jesteś aż tak brzydka i czekałaś tyle to lepiej chyba byłoby jeszcze trochę poczekać bo chyba ci ta błona rozum odbiera :D jeśli facet uważa że od tego znajomość się zaczyna to na bank i na tym się zakończy :D logikę facetów trochę znam :D

Gość no sugar and no salt
związek zaczyna się od seksu :) :classic_cool: chcę cię rozdziewiczyć i tyle! ale 27 lat i dziewica :( matko, nie wiesz co tracisz, jeśli cię pociąga to zrób to z nim, pierwszy raz, nie oszukujmy się, to nie jest jakaś mega przyjemność, a będziesz miała to przynajmniej z głowy No chyba, że uważasz, że cnota jest dla twojego przyszłego męża, to już inna sprawa.

Gość Loteffg
Nie martw się, nie moge ci powiedziec czy to boli czy nie, bo nie jestem kobietą, ale wiem jedno, wszyscy faceci mażą o dziewicy, nawet jesli pierwszy seks niekoniecznie jest wtedy udany, ale twoj chłopak napewno to szanuje i bedzie z siebie dumny, że to on cię rozdziewiczył

Gość triu
gdyby to jeszcze byl jej chlopak....

właśnie

swoją droga to podziwiam, naprawdę. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym być 27letnią dziewicą, spróbowałabym wcześniej, ciekawość by mnie zżerała. :p

Gość Spokojna głowa!
No właśnie, to nawet chłopak nie jest. :| Powielam pytanie. Czujesz, że to jest to. Znaczy co? Bo jak na razie z Twoich słów wynika, że nie czujesz, że to jest ten facet, z którym możesz coś zbudować, a taki, z którym masz ochotę się puścić (broń Boże nie w złym tego słowa znaczeniu!). Tylko, że widzę, że rozmowa odeszła trochę od tematu. Bo kobieta pyta nie o to, czy ma to zrobić, a o to, jak to jest z tym pierwszym razem. Odpowiedź jest prosta. Nie dowiesz się jak to jest póki nie spróbujesz. Jednych nie boli wcale i nie ma krwi, innych nie boli, ale krew jest, innych boli bez krwi i jeszcze inne kombinacje. To jest sprawa indywidualna i tyle. Jeśli chcesz to zrobić, zrób. Problem w tym, że takich obaw byś NIE MIAŁA, gdyby to był CHŁOPAK, KTÓRY NA CIEBIE ZASŁUGUJE jako na dziewicę. Uwierz mi, moja kobieta czekała, normalnie rozmawialiśmy o seksie, bez oporów, jak normalny temat, i nie miała obaw, była spokojna. A Ty? Masz obawy, bo tak naprawdę nie znasz tego faceta i nie ma nici porozumienia pomiędzy Tobą a tym chłopakiem. Nici, którą należy zbudować i do zbudowania której potrzeba czasu...

Gość dziewica27*
hmm dzięki za ocenę. A mam pytanie jeszcze skoro twierdzicie że zależy mu tylko na tym żeby mnie zaliczyć to chyba wybrałby kogoś innego np. nie dziewice która mu odmówiła tak jak ja, tylko znalazł by sobie łatwiejszą zdobycz bo po co się męczyć jeśli chodzi o sex

Gość Spokojna głowa!
Ale Ty jesteś w miarę łatwa. Skoro znacie się od 2 tygodni i chcesz iść z nim do łóżka? Poza tym jesteś niesamowitym kąskiem. Nie dość, że dziewica, to jeszcze 27 lat.

Gość Arturooo
Każdy facet chcial by rozdziewiczyc dziewczyne... Albo ty jestes naiwna, albo on ma super bajere! Ogarnij sie... Widac ze facet jest zaskoczony ale z jego strony to nie milosc a zwykla ciekawosc i chec zaliczenia.

troche krwi jest i np mnie bolało tylko samo wkładanie a reszta już tylko troche i było potem już spoko. nogi do góry i dasz rade ;)

Gość Napalony45
Jestem chętny....

Gość Mój mąż był pierwszy
i żałuję tego. W każdej kłótni mi wyrzuca, że byłam dziewicą w wieku 26 lat i jakby nie on to nikt by mnie nie zechciał. Że tylko on mógł ze mną wytrzymać, a inny mnie nie chciał na tyle długo żebym mogła mieć seks. Że jakby nie on to skończyłabym tak jak moja ciotka, stara panna, która jest dziwna.

Hej nazywam się Klaudia. Mam 21 lat i jestem dziewicą jeszcze. Mam pytanie ile będzie krwi dużo czy mało ??? Czy to boli ??? Chodzę z moim chłopakiem.Boję się mojego pierwszego razu.Wszystko pójdzie dobrze ??? Mam być spięta , bać się pierwszego razu ???

Gość gość