Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waga-bonda

Czekam na ciebie :-)

Polecane posty

Moj tel. ładuje się, a za chwilę jade do Międzyzdrojów. To tak na wszelki wypadek gdybyś chciał pogadać :-)

Za chwilę idę na plażę. W M. było pięknie szczególnie zachód słońca topiony w morzu. Ludzie na plaży zapalali japońskie lampiony, które wkrótce unosiły sie w powietrze. Pewnie nie wszyscy wiedzieli, że w Japonii robi się to ze względu na pamięć zmarłych. ładnie wyglądają podświetlone nimi drzewka typu bonsi na skwerze przy promenadzie gwiazd m.in w okolicach posągów Kolbergera, Machulskiego i Houlubka. Była g.21 a knajpki jeszcze otwarte i sporo ludzi z dziećmi na czele świetnie się bawiły w rytmach śpiewającego Peruwiańczyka. Piszę tobie swoje małe wrażenia z nocnego wypdu do M. chocież wiem, że u ciebie na rynku W. jest tak na codzień a nawet jeszcze bardziej tłoczno. Byłam, sprawdziłam i wiem :-) życzę owocnej i bezstresowej pracy :-D a po pracy odrobinę szaleństwa :-P

Byłam w M. bardzo późnym wieczorem i musiałam zmykać bo komary chciały mnie zjeść. Na molo spacerowali ludzie w różnym wieku a pod molo na plaży jest bezpłtny wstep do pabu ale rytmy do tańczena zdecydowanie nie dla mnie.

o, a jednak znalazłem, mimo kilku prób wcześniej się nie udało :) Czas zaczynać tydzień pracy po pędzącym łikendzie, może wtedy jakoś lepiej uda nam się 'spotkać'. Udanej nocy! :)

jaka mila niespodzianka z samego rana :-) dzisiaj wracam !!!!! po południu :-) brakuje mi samowyzwalacza :-( .... amowyzwalania :-P

Hehe, to dobrze że wracasz, bo znów mi zajęło z 5 min zanim znalazłem ten wpis :D

mogłabym już wracać ale jestem uzależniona od kierowcy :-P z drugiej strony robi się ładny dzień i można by gdzieś wybyć... tylko że ja nie mam za dużo możliwości. mieszkam po stronie lądowej Ś. więc mało atrakcyjnej turystycznie. przeprawiac się na drugą stronę promem i potem autobusem na promenade/plaże nie opłaca mi sie bo za długo to trwało by.

Oj, ale mi tu opowiadasz, a ja w pracy siedzę :D na szczęście dziś z rana nie tak gorąco na dworze i udało mi się wywietrzyć moje jedno pomieszczenie, w drugim ciągle gorąco jakoś.. Wycieczkuj się jak masz okazję, powrót do domu nie ucieknie, powodzenia! :)

Ciechocinek zwiedziłam. Wcześniej musiałam się przespać. Bardzo spadło mi ciśnienie. Czułam się jak jedna z kurwacjuszek :-P przeboje typu "Jesteśmy na wczasach " "Kapitańskie tango" postarza nie samowicie w dodatku chórki kobiet śpiewające kościelne pieśni.... ;-) wytrzymam kilka dni...