Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimmiex333

Ważne pytanie odnośnie szpitala!!!!!!!

Polecane posty

Gość kimmiex333

Zrobił mi sie kaszak wielkosci 1x2 cm w pachwinie u nogi kolo intymnego miejsca prawie na linii jak zaczynają sie włoski... Miałam juz go kiedys naciekał ropą ale raz go tak wycisnełam ze mialam spokoj na jakies 4 lata. i oststnio niepotrzebnie chybaz nudow zaczelam przy nim dziubać i sie odnowił :( czytalam ze to sie wycina bo to ma taka jakby torebke w ktorej sie to zbiera i trzewba wyciac z tą torebką zeby sie nie odnawiało juz w ogole. nawet bylam wtedy 4 lata temu u dermatologa i dostalam skierowanie na chirurgie na wycinanie ale nie poszlam. wiec mam pytanie: ja wiem ze nie wytrzymam na zywca tego wycinania i nie wiem czy oni mi cos dadzą. Ja chciałabym cos ala narkoza zebym poprostu odpłyneła i nic nie czula i obudzila sie po wszystkim. Jest taka mozliwosc jak o to poprosze? bede musiala za to zapłacic dodatkowo? jak tak to ile?

Gość krakowikowik
szpital to nie rzeźnia, dzisiaj pacjenta nie powinno nic boleć i za nic nie zapłacisz- spoko

Gość kimmiex333
napewno?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No nic Ci bez znieczulenia nie będą wycinac przecież. :D

Narkozy Ci na pewno nie dadzą tylko znieczulenie miejscowe.

Gość Evvvvvka
nikt nie da ci narkozy zeby wyciac kaszaka, litosci. Dostaniesz zastrzyk w miejsce zabiegu i nie bedziesz nic czula

Gość kimmiex333
no wlasnie ja nie chce znieczulenia bo wiem ze on chuja daje...... cche chociaz tego "głupiego jasia" zebym zasneła ale nie narkoze

Gość nie jesteeesteś saamaaaaa..
po pierwsze tego nie robią w szpitalu tylko w poradni chirurgicznej po drugie znieczulenie będzie miejscowe pare minut i po klopocie nie masz czym się martwić, tez miałem w tym miejscu wycinane całkiem niedawno jeszcze nawet mi się goi :D

JAK TO ZNIECZULENIE NIC NIE DAJE? :d HAHAHA Ty myślisz, że to takie jak u dentysty? hahahahahahah Ja miałam paznokcia zrywanego w miejscowym i szyta byłam też kilka razy w miejscowym i Ty myślisz, że coś się czuje? hahahah

Ty miałaś kiedyś znieczulenie miejscowe, że mówisz, że wiesz, że nic nie daje? :O Ty chyba u dentysty tylko byłaś i myślisz, że dostaniesz takie samo znieczulenie... :O :O

Gość kimmix333
no to jak to jest z tym znieczuleniem miejscowym ?

Gość y837283
myslisz ze jak znieczulenie miejscowe to bedziesz czula? ales ty durna, u dentysty jak ci daja znieczulenie to tez nic nie czujesz, moga ci mlotem ryja rozwalaac !! smieszne zeby kogos dawali pod narkoze zeby glupiego kaszaka wyciac, puknij sie! a zreszta nigdy nie wiadomo jak kto zareaguje, mozesz sie nigdy nie wybudzic np.