Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna z kuchni :)

OXFORD restauracje typu jesz ile chcesz

Polecane posty

Jak w temacie, znacie jakieś restauracje/lokale z jedzeniem (bo może restauracja to za duże słowo) gdzie płaci się raz i je się do oporu? W Oxfordzie.:) Jadłam w takiej kilka lat temu ale pojecia nie mam jak ja odszukać a wiem, że smakowało mi bardzo i nie było drogo :)

co?;p

Gość ulalala la la la la
Nie mogę sobie przypomniec aby była takowa w Oxfordzie ( taka ze płacicsz i jesz ile chcesz ;) chyba ze coś się zmieniło... Swietne niedrogie knajpki sa w Summertown i Cowley Rd

Była na pewno. Byłam tak kilka razy, dobrych kilka lat temu, 5 mniej wiecej. Chińska była. Tzn obsługa jakaś tak chińska, japońska;p ale jedzenie było tam też z innych zakątków świata.

Gość ulalala la la la la
To jesli to jest ta o której mysle, na głównej ulicy tam gdzie jest stacja autobusów to już ja dawno temu zlikwidowali

mam wrażenie, że to było tak jakoś jakby od tyłu stacji pociągowej;p nie wiem, tak mi się coś kojarzy;p a możesz polecić jakieś konkretne lokale, bo widzę, że możesz coświedzieć, wybieram się do Oxfordu na zwiedzanie z koleżanką, nie mieszkam tam, nie bywam tam, więc się nie orientuję;p ale jakiś obiad byłmy chcialy zjeść w przyzwoitej cenie:)

Gość no niestety oxford jest drogi
zalezy co rozumiesz przez przyzwoita cenę. Na Cowley jest sporo ale takich raczej malych podlawych. Fajna jest nad tamiza na Abingdon bodajze ( niedaleko sklepu Alicji.) Specjalnie tania nie jest ,ale ladna.

przyzwoita cena to tak ok 30, 35 funtow za dwie osoby. obiad 1 danie plus jakis sok do picia.

Gość no niestety oxford jest drogi
hm, to raczej tak z 20/os- ale moze sie zmiescisz

a jakieś konkretne nazwy?;p rozumiem, że nie jadacie w "restauracjach" na codzień ale może noo;p restauracja, za duże słowo :)

Gość 4t4wrg
oho .... plebs z UK szuka taniej michy :-D