Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redd's sun citrus

świętujcie ze mną brak oczekiwanej podwyżki!

Polecane posty

Gość redd's sun citrus

po prostu wspaniale :) po okresie próbnym nie dostanę żadnej podwyżki, ponieważ kierownictwu w innym państwie nie podoba się, że nie mam kwalifikacji językowych na poziomie NIE wymaganym na moim stanowisku. Na moim stanowisku poziom ten jest wystarczający, wywiązuję się bardzo dobrze z moich obowiązków, menadzezy dla których pracuję są wniebowzięci i w ogóle, ładnie pięknie i my tu jesteśmy zadowoleni, ale Oni na górze nie są, bo sobie wyobrażali że będę miała kwalifikacje na poziomie właśnie tych menadzerów dla których pracuję. Dlatego dalej będę zarabiać 4 x mniej od nich i mam być zadowolona. dziękujemy do jutra :)

Gość trollo
ja od 2008 roku czekam i widoków nie ma, a nawet nie śmiem wspominać ile życie przez te 5 lat podrożalo. I jak słyszę te coroczne brednie GUSu jak to nasze pensje rosną to aż mnie trzęsie!

Gość redd;s sun citrus
ale powiedzieli mi że zwykle dają! wszyscy mi mówią że zwykle dają podwyżki po okresie próbnym! ale w tej sytuacji....... a potem świergotanie, jak są ze mnie przecież zadowoleni...

Gość depresja jest ciężką chorobą
podnies kwalifikacje w takim razie. nawet jak w firmie nie zostaniesz, to wyjdzie Ci to na dobre

Gość redd;s sun citrus
właśnie podnoszę - chodzę na intensywny kurs. Kłopot w tym, że spełniam wymagania na moje stanowisko opisane w ofercie pracy - sprawdziłam się też jako sumienny pracownik, a na dodatek zostawałam po godzinach i podnoszę kwalifikacje uczęszczając na kurs. Na tym polega ironia a może nie wiem jak to nazwać... Co sobie "góra" wyobrażała. Oni mnie nie zatrudniali. Ale podobno trzeba zatrzeć to łe wrażenie jakie wywarłam na tej "górze". W każdym razie dostałam obietnicę że za miesiąc się "postarają" coś wynegocjować :)

Gość zrób DOKTORAT
może się utrzymasz w pracy za 1300 netto :D:D:D:D:D Chory złodziejski kraj i jeszcze głupsi obywatele .

Gość ta która wie
znajomośc jezyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła więc masz do wyboru: uczyć się języka, cierpieć w milczeniu lub znaleźc inną pracę

Gość SZUKAM SPRZĄTACZKI
z biegłą znajomoscią 3 języków obcych 5/zł za godzinę jacys chętni?

Gość poco chodzisz w ogóle
do domu , zamieszkaj w pracy i pracy się doktoryzuj . Może ci w końcu dadzą 30 zł podwyzki + robienie loda szefowi :D:D:D

Gość redd;s sun citrus
heh; tak jak mówię chodze na kurs. Nie będę więcej sie powtarzać. Robie to z ambicji, ale nikt tego nie docenił ;)

Gość zrób DOKTORAT i inne
wszystkie kursy świata , lepiej będziesz zapierdalać na willę i luksusowy samochód szefa ,