Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala jola

Jak mam przejac inicjatywe

Polecane posty

Gość mala jola

czesc. Mam pytanie. Jak mam przelamac sie i przejac inicjatywe w łóżku??? Chodzi o to ze jak kochamy sie z moim chlopakiem to zawsze on wymysla pozycje, proponuje zabawy, oral, anal itd... Chciala bym kiedys dac cos od siebie ale nie moge jakos. Jest mi glupio cos zaproponowac. Wstydze sie i boje jego reakcji (czy mu sie spodoba). Jestem otwarta na jego pomysły mimo iz juz nie raz chcial zebym to ja cos zaproponowała nie moge. Jestesmy razem 5 lat a od 3 mieszkamy razem. Pomóżcie jak mam sie ośmielic.

Gość Daj meila
to Ci powiem co i jak :)

Gość Daj meila
Szkoda malenka ;)

czy chcesz powiedziec, ze co najmniej od 3 lat inicjatorem wszelkich zabaw jest twoj partner

Gość kamyl
Rucham psa jak sra

wiesz co pomidor, po prostu slow brak na chamstwo i prostactwo normalnemu czlowiekowi oczywiscie bo chamowi takowych nigdy nie zabraknie

Gość mala jola
No tak... Namawia mnie zebym wymyslila/podsunela cos na co mam ochote ale jest mi strasznie głupio. Mam 24lata a czuje sie jak nastolatka która nie wie nic o sexie... W glowie mam multum pomysłów ale boje sie/wstydze cos kolwiek zaproponowac. :(

Gość mala jola
Łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Kocham go nad życie, jest mi z nim zajebiscie a jednak czuje sie tak oniesmielona ze szok... Czy to może przez to ze mam niska samoocene, albo moj temperament nie istnieje?! Lubie byc zdominowana ale nie potrafie dominowac

Gość Perw na innym kompie
Cokolwiek. Jeśli tylko nie przychodzi Ci do głowy trójkąt z biseksualnym mężczyzną to sądzę, że nie musisz się obawiać jego reakcji. :p

Strzel sobie drinka na rozluźnienie, przygotuj kajdanki i pejcz i czekaj na jego reakcję. :p

Gość mala jola
Nigdy nie zgodziła bym sie na żaden trójkąt. ŻADEN!!!! Obawiam sie troche czy mnie nie wysmieje, albo nie powie ze mam glupie zachcianki. On tez sie martwi i nie wie co robic zeby mnie rozkrecic. Ja nigdy nawet sama z siebie nie zaproponowałam mu sexu :(

Gość ale masakra..........;/
kobieto powiedz mu o tym lubisz jego dominację faceci w znakomitej większości to kochają powiedz że chcesz być uległa i żeby to on decydował bo to ciebie kręci najmocniej potem już będzie tylko lepiej

Wieje mi tutaj katolickim wychowaniem. 😴

Gość mala jola
Jestem ateistka wiec katolickie wychowanie nie ma tu nic do rzeczy. Spróbuje z ta dominacja bo w takiej sytuacji jak teraz oboje meczymy sie psychicznie :(

Gość jolka chcesz to Cie zerzne
na privie solidnie i sie wyrobisz , hmm zlotko ?:)

Gość ale masakra..........;/
spróbuj, ja miałam takie dylematy bo ówczesny facet był dość hmm wybujały seksualnie ale mam podobne preferencje i mówiąc o dominacji ( nie bdsm ) dałam mu pole do popisu i wolność wyboru był szczęśliwy ale przede wszystkim otwórz się jak masz czerpać radość kiedy wstydzisz się siebie? masz orgazmy? serio

Gość mala jola
Nie, dziękuje... Cyber sex mnie nie rajcuje :D

Gość jolka chcesz to Cie zerzne
Sprobuj , nic Cie to nie kosztuje , a moze Ci sie spodobac kociaku ;)

To w takim razie polecam wizytę u seksuologa.

Gość mala jola
Mam ale ciężko mi dojsc. Zazwyczaj orgaz mam w pozycji ,,na jezdzca'' za która nie przepadam. :(

Gość mala jola
A i zapomnialam dodac ze mam problem z kompleksami... Po porodzie. Może to byc powodem? Chociaz przed ciążą bylo to samo.