Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaa22!

Pytanie do tych co byli we Francji

Polecane posty

Gość polaaa22!
operka duzo jest ciapatych i czarnych jezeli chodzi o paryz, orlean i w ogole cala francje?

Gość wheidfhw
ahahahahahahahahahaha jak sie wpasowac w spoleczenstwo i nie zwracac na siebie uwagi? - śmiechłam. w to społeczeństwo nie da się wpasować. jest ono zbyt surrealistyczne. nie zwracać na siebie uwagi - nie mów po polsku za dużo. rób tak jak i oni. pory posiłków są ważne. A czy ty na moim miejscu zmienilabys kolor wlosow? - jakim miejscu? jestem ciemną (?) blondynką w sensie moje włosy nie są ciemne, ale nie są też jasne jak zboże XD od dziecka nigdy się nie farbowałam. nie rozumiem, czemu miałabym to robić jadąc do Francji. wytłumaczysz mi to w którymś poście? Czego mam najbardziej unikac i sie wystrzegac? - podejrzanych miejsc. każde miasto ma swoje. nie unikaj niczego, jeśli chcesz poznać ten kraj, dany kraj . nie napiszę więcej bo rasistowskie komentarze są nielegalne. Twoje pytania są zbyt ogólne i zbyt naiwne.

Gość sialalalala.,.
pola mowi sie la sp ierda laj , naucz sie tego a dogadasz sie zawsze

Gość wheidfhw
to o tym Paryżu słyszałam od kolegi XDXD ale o Paryżu i tak nie jest mowa.

Gość polaaa22!
co chcesz przez to powiedziec ze moje pyt sa naiwne?

Gość polaaa22!
z tymi wlosami to mnie kolezanka meczy aby zmienic ich kolor. Mowi ze bede za bardzo zaczepiana. Wiem ze moje pyt sa chore ale nigdy nie bylam we fr, nikt ze znajomych tez i w dodatku jade sama

Gość vnfjdkfhjghrrrrrrr
zakładaj chustę albo ogól sie na łyso.

Gość PYTAMpytamPYTAM
co to znaczy CIAPATY?????????????????????????????????????????????????????

Gość operka
Jestem jasną blondynką od zawsze :D Czasami robię sobie jaja z Francuzów i mówię, że jestem "sudois" (Szwedka) :p Nie o Paryżu jest temat, ale mogę wspomnieć, że to prawda, iż jest to mega wielokulturowe miasto. Jedziesz w metrze i w jednym wagonie masz przedstawicieli z dziecięciu różnych kultur ;) W Orleanie nie byłam.

Gość operka
...no i nie mogę poprawnie napisać słowa Szwedka - liter z akcentami nie przyjmuje mi...

Gość gość
Ja jadę do Francji w przyszłym miesiącu i przekonam się jak to jest bo też jestem blondynką. Wczoraj przyszedł mi dowód z offshoreidcardscom i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona bo jakościowo jest super więc zabieram go ze sobą na pewno;)