Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madga_Kubiak_krk

Fantastyczny sposób na zarobek !!!!

Polecane posty

Gość Madga_Kubiak_krk

Witajcie. Jakiś czas temu wracając z pracy autobusem (1300 zł. na rękę w dyskoncie na kasie) zauważyłam, że na skrzyżowaniach stoją młodzi ludzie i wręczają kierowcom stojącym na światłach jakieś gadżety za kasę. Pomyślałam: ja też tak chcę ! W domu opracowałam biznes plan i oto efekt: zarabiam około 7-8 tysięcy na rękę miesięcznie, pracuję max. 4 godziny dziennie, bo jestem skuteczna i poprostu najlepsza. Jak to zrobiłam ? Każdemu kierowcy wręczam karteczkę z napisem: "właśnie dotknąłeś karteczki, którą wcześniej trzymałam w dłoni. Ponieważ mam łuszczycę łojotokową oraz syfilis II stopnia, wirusy właśnie przeszły na Ciebie. Możesz się ich pozbyć kupując ode mnie tabletkę antidotum za jedyne 49,99 zł." Ludzie patrzą na mnie z respektem, często ze strachem, płacą mi od ręki bez zająknięcia. Czuję, że mam nad nimi władzę. No i jeszcze zarobki, o których wielu może tylko pomarzyć. Polecam tę metodę, wkrótce załączę dane do przelewu dla chętnych do otrzymania materiałów szkoleniowych. Pozdrawiam, Magda.

Gość koniczynka78
a co to za materiały szkoleniowe ? do rozdawania ulotek potrzebne jest jakieś przeszkolenie ? pierwsze słyszę :o