Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszniesięobawia

Pęknięta rezerwatywa

Polecane posty

Gość straszniesięobawia

Kochałam się z moim chłopakiem, doszedl po za mna, ale chcialam spr czy prezerwatywa czasem nie pekla, gdy mial ja jeszcze na sobie, nacisnelam na zbiorniczek i wtedy wyleciala sperma, czy to ja ją pękłam, czy sama wczesiej juz byla peknieta? Dodam ze nie bylo widac aby cos wylewalo sie z niej, a wczesniej nakladajac ja zachowalismy wszystkie wazne zasady, i podstawowe zasady higieny, czy to mozliwe abym mogla zajsc w ciaze?

Gość straszniesięobawia
Prosze o powazne odpowiedzi

Gość Kasiaxd
Gumka mogła być przekłuta, nie koniecznie pekla w tobie. Jesli sperma wyciekla przy lekkim nacisku ibylo jej malo to najprawdopodobniej tak bylo a jak nacisnelas i wszystko sie rozlalo to ty ja niestety rozerwalas. Mozesz zawsze isc do lekarza po tabletki 72h po... wiec glowa do góry.

Gość straszniesięobawia
Moj chlopak doszedl jak wyszedl ze mnie, i wtedy nacisnelam i wtedy czesc wyciekla na moje palce, wczensiej nic nie bylo,

Gość Kasiaxd
ale ile bylo tej spermy??? Kilka kropel czy trysnelo? To ze doszedl ,,poza'' nie ma znaczenia. plemniki sa tez w wydzielinie która facet ma podczas podniecenia, nie tylko w spermie, nie pamietam jak to sie nazywa, wiec nawet stosunek przerywany nie da 100% zabezpieczenia. Tak jest jak dzieci sie za sex biorą.

Gość straszniesięobawia
nie jestesmy dziecmi:) poprostu to nasze poczatki, tylko ze wtedy ta prezerwatywa byla jeszcze na penisie i byla zalozona prawidlowo, iec nie bylo tam powietrza, wiec jesli nacisnelam dosyc mocno mogla sama peknac? Glownie chodzi mi o to, wylecialo tak okolo wielkosci malego groszka

Gość Kasiaxd
Wnioskuję ze o sexie i zabezpieczeniu wiecie nie wiele poza gumkami. Mysle ze mogla byc przbita igla albo czyms w tym stylu. I jak juz pisalam to ze sie spuscil poza nie znaczy ze plemniki nie wpelzly ci do srodka. Jak mialas dni plodne to proponuje isc do ginekologa!

Gość straszniesięobawia
ale ona byla zamknieta, w opakowaniu, i powtarzam gdy byla jeszcze na penisie ja lekko nacisnelam i nic nie wyplynelo dopiero gdy nacisnleam mocniej to wtedy wylecialo troche spermy, uzywalismy durexow extra safe, a spr prezerwatywe przed i nie widzialam zadnych dziurek

Gość mania 25
idz do ginekologa popros o pigulke po,speta sie ciebie ile jestes godz.po stosunku?naprawde idz i nie bedziesz sie martwic

Gość mania 25
male sprostowanie ZAPYTA