Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erzelmi

nie umiem się od niego uwolnić

Polecane posty

Cześć. Bardzo potrzebuję waszej pomocy... Ponad pół roku temu poznałam pewnego mężczyznę. Od początku wpadliśmy sobie w oko. Umawialiśmy się na kolejne spotkania, mimo tego, że na samym początku powiedział, iż jest w związku. Jednak z jego zachowania i słów, które wypowiedział, jego relacje z tamtą dziewczyną nie wyglądały na poważne. I tak przez pewien czas spotykaliśmy się bez żadnych dziwnych podtekstów, jak normalni dobrzy znajomi. Zbliżaliśmy się do siebie z każdym następnym dniem spędzonym razem. Uwielbiałam z nim przebywać i z wzajemnością. Pewnego dnia między nami doszło do czegoś bardzo hm... niespotykanego. Nie uprawialiśmy seksu ani nic z tych rzeczy, a jednak czułam go całą sobą i byłam pewna, że on czuje to samo. Nawet nie doszło do pocałunku. Jedyne co robiliśmy to uważnie i delikatnie dotykaliśmy swych twarzy, ust, ramion. To było niesamowite. Wiedziałam, że to początek czegoś nieracjonalnego. Na kolejnym spotkaniu doszły pocałunki. I tak od delikatnego poznawania się, poprzez pocałunki, doszło do seksu. Było cudownie. Nam obu. I pewnie byłoby cudownie, gdyby nie fakt, że nadal jest w związku z tą dziewczyną. Myślałam, że gdy poznamy się bliżej, gdy on otworzy się przede mną i odkryje mnie, dowie się, że zależy mi na nim i że jeśli naprawdę mi na kimś zależy, uchylę przed nim nieba. Niestety myliłam się. Najgorsze jest to, że dziewczyną, z którą jest, to zwykła suka. Zdradziła go na samym początku i dalej klei się do innych facetów. On twierdzi, że jej nie kocha, a gdy mówię mu, że jest zdzirą i powinien ją zostawić nie odpowiada nic. Uważa, że nie może z nią zerwać i że nie zrozumiem dlaczego musi z nią być. Chciałam z tym skończyć. Jednak nie potrafię. Za każdym razem, gdy próbuję zerwać z nim kontakt, nie potrafię. Możemy nie widzieć się kilkudziesięciu dni, a jednak dalej ciągnie nas do siebie i dochodzi do kolejnego spotkania. I tak na okrągło. Śpimy ze sobą, mam nadzieję, że ją zostawi, nic się nie zmienia, próbuję z tym skończyć. Nie jestem w nim zakochana, ale wiem, że gdyby nie ta kobieta, mogłabym go pokochać. Nie mam pojęcia, co robić... Jeszcze raz, proszę pomóżcie mi, albo chociaż wypowiedzcie się na powyższy temat.

Gość i ty i ten facet
jesteście niepoukładanymi ludźmi, którzy nie potrafią stworzyć normalnego związku. Facet jest z suką a ty z facetem który ma sukę. Ekstra. Tak trzymać... zapomnij o tym debilu i poznaj kogoś normalnego