Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowy mus

chce byc piekna

Polecane posty

Dlaczego się tak uparliście żeby nie jeść ziemniaków. Przecież sa mniej kaloryczne i mają mniej węglowodanów od ryżu czy makaronu a są bardziej sycące. Na swoim przykładie zauważyłem, że jak zaczełem wpierdlalć więcej czyli większa ilośc posiłków to zacząłem chudnąć.Dodatkowo bezpośrednio przed spaniem muszę coś zjeść, więc to chyba jest jakiś mit żeby nie wolno jeść na noc.

nikt sie nie uparl, aczkolwiek nie przepadam za ziemniakami wczesniej tez praktycznie nie jadlam ziemniaków gora 1 na obiad.

Gość spalamtłuszcz
Hej mam taki sam wzrost jak Ty :):) ważę 67 kg , a cel wspólny - mogę dołączyc ?:) Ha jestem na 10 dniowej diecie przeyspieszającej spalanie tkanki tłuszczowej - bardzo polecam:):)

moje dzisiejsze menu nie jest jakoś szczególnie dietetyczne ;-) śniadanie: 2 kromki ciemnego chleba z serem i szynka obiad 2 małe kawałki pangi w marchewce ( zgrzeszyłam dziś i zjadłam kilka łyżeczek lodów) na kolacje zjem 2 wasy z pomidorem, ogórkiem i twarożek wszystko można jeść naprawde, ale trzeba znać umiar...kiedy nauczyłam sie panować nad soba kilogramy jakos leca no i ćwiczę na rowerku stracjonarnym ok. 40 minut dziennie

Gość aniaaa_86
Jak chcesz schudnąć to kilka rzeczy trzeba połączyć. Odstaw napoje gazowane, czipsy i inne takie przekąski, zacznij gotować na parze - duzo zdrowsze i mniej tuczące, włącz sporty *basen / bieganie) ale REGULARNIE!! i oczywiscie wszystkie czekoladki, batoniki, drozdzówki musza zniknąć, zaiast nich postaw na owoce / przetwory z owoców - koktajl z owocow i jogurtu naturalnego, sorbet z grycana ze swiezyi owocami, albo swiezo wyciskany sok z kawałkami owoców. :) Powodzenia!

Gość Co wy pierdolicie
Po co? ;)

a co jadłaś w ciagu dnia? ja mam wyrzuty po tych lodach bo nie jem słodkości w tygodniu tylko w weekend, a tu urlop i taki wybryk ;-) ide na rower spalić ;-)

zaraz zostane zwinczowana ze to glodowka spokojnie pomalu po tym co ostatnio jadlam takie oczyszczenie sie przyda. choc dzis nie zamierzam sie na prawde glodzic na kolacje albo parowka drobiowa, albo jogurt albo wasy z pomidorkiem

no to trochę mało ja jak zaczynałam w grudniu to mniej wiecej wygladało to tak 1 śniadanie: 2 wasy z serkiem lub jogurt z otrębami lub serek wiejski 2 śniadanie : bułka grahamka ok. 14 jakiś jogurt z owocem lub gorący kubek obiad : zupa ogórkowa lub jarzynowa lub pierś z kurczaka kolacja : 2 wasy lub jakiś jogurt lub owoc czasem płatki z mlekiem wtedy dość szybko chudłam, aż do 64 kg potem diete zawiesilam co nie znaczy, że sie obżerałam lepiej zaczać od wiekszej ilości kalorii i w razie czego zmniejszać jak jest zastój wagi

juuuujuuu dzieki za wsparcie i dobre rady, masz rady, ten jeden dzien taki mizerny wyszedl ale to tez zrobi mi dobrze troche sie oczyszcze po tym najadaniu sie czekoladami to bylo mi potrzebne.

Melduje sie;) Zawalilam, wypilam piwo;/ no nie moge...co spotkam sie ze znajomymi to pijemy,nie zebym byla uzalezniona ... mysle ze to jest moj glowny problem . Zjadlam : - krupnik i dwie male kromki ciemnego pieczywa - kalafiora -szarlotke;/ zrobilam rowerem ok 10km.

konsultantko nie martw sie poczatki zawsze sa trudne, najwazniejsze zeby walczyc nawet jak sie potkniemy, isc dalej. az dojdziemy do takiego etapu ze wpadki beda rzadkoscia. Głowa do gory, nasza walka trwa dalej.

Czesc :) malinowy mus - powiedz cos o sobie. Pracujesz? Czy taki ranny ptaszek z Ciebie?:) bo ja tyle co wstalam;/ chce wczesniej wstawac,ale nie daje rady,spie na potege. I sniadanie: dwie kromki ciemnego pieczywa z chuda wedlina i pomidorem,bez masla. Czerwona herbata. II sniadanie: bedzie jablko co dalej,brak pomyslow jak na razie

hej ;- ja na śniadanie zjadłam 2 kromki ciemnego chleba z serem pleśniowym, pomidorem i ogórkiem na obiad gotuje ogórkowa kiedy nie ide do pracy nie jem 2 śniadania bo mi sie nie chce ;-) dziś rano na wadze 62, 7 kg to już 10 kg za mna, dziewczyny Wam też sie uda

Gość molesss
staraj się jeśćREGULARNIE, co dwie-trzy godziny, małe posiłki, 5-6 dziennie. ktoś wyżej pisał o niskokalorycznych lodach - rzeczywiście, sorbety mają malutko kalorii, można sobie na nie pozwolić nawet na diecie. ale najważniejsze to te regularne posiłki i ruch.......... ja już tak schudłem 12 kilo, tylko przy pilnowaniu godzin posiłków i bieganiu

konsultantko: tak, pracuje i nie zdarza mi sie wstawac pozniej niz 6.30 chyba ze w weekendy wtedy spie sobie do 8-9. jak sie trzeymacie jak motywacja? bo u mnie rosnie coraz bardziej. mam nadzieje ze nie skusi mnie nikt dzis na nic slodkiego

ja jak na razie ok, śniadanie kanapka, obiad ogórkowa, a przed chwila zjadłam mrożony jogurt...na kolacje 2 wasy i twarożek z warzywami bedzie i to wszytsko...;-)

hej dziewczyny moge się dołączyć ? wszystkie takie wątki padaja po pewnym czasie a ja wciąż się błąkam. Otóż schudłam już tyle ile chciałam tylko problemem jest utrzymanie wagi wacha mi sie od 51 do 53 kg. Ciezko pracowałam na ten efekt ale coś ostatnio podjadam a wiem że nie powinnam ;0

ammarie witaj wsrod nas. choc z tego co piszesz najgorsze masz juz za soba a my dopiero poczatki, ufff chcialabym miec juz 5 kg za soba. Opowiadaj ile i jak schudlas w jakim czasie co jadasz ??