Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanek miał wytrysk

kochanek miał wytrysk przy pocałunkach

Polecane posty

Miałam kochanka prze 2 lata spotykalismy sie regularnie ,czesto uprawialismy sex.Rozstalismy sie i nie widzielismy prze 8 lat . Na drugim spotkaniu po 8 latach ,zaczelismy sie całowac .On sciagnał spodnie ,nakierował moja ręke i dosłownie po kilku ruchach ,miał wytrysk .Ja byłam kompletnie ubrana . On jest w stałym zwiazku ,nie wiem co o tym myslec.Szczerze nyłam zniesmaczona ,odebrałam go jak jakiegiegos zbokola -napalenca .

Gość inz.obserwator37
widocznie w tym stałym związku nie ma regularnego bara-bara

on tez tak mówi,ze rzadko jest bara-bara ,ale jakos mu nie wierze. Schlebiam sobie ,że to jak tak na niego działam:P

Ja byłam ubrana :)całowalismy sie on rozpiał gacie . Nic nie czułam ,kiedys bardzo to było intesywne ,teraz nic .Został mi obraz nieciekawy przed oczami zwód i wytrysk

Gość inz.obserwator37
nieregularność jest najgorsza

Gość inz.obserwator37
czym?

chyba powinnas zaczac sie bardziej szanowac - po 8 latach spotykasz kolesia, na 2im spotkaniu wsadzasz mu rece w majtki. nawet nie chce mi sie tego komentowac

Gość walery wielkopolski
oj Zielona, oj Niebieska, a miałaś takiego?

No nie gadajcie, że facet, który może znowu bez przerwy albo po krótkiej przerwie to jakiś wyjątek. :o Ja znam dwóch takich, u pozostałych nie sprawdzałam tego.

Gość walery wielkopolski
jak długiej potrzebuje przerwy pomiędzy?

Gość oczywiście to kłamstwo
kolejna mitomanka zza biurka...może już po minucie hahaha...idiotka :D

Gość walery wielkopolski
no , ja tak szybko się nie regeneruję, po falstarcie muszę żonkę inaczej pieścić

zregenerować się można,tylko po minucie nawet jak bryknie odczuwa się ból bo po wytrysku członek jest bardzo wrażliwy,to jest uwarunkowane bilogicznie...chyba,że ktoś stuka z zagryzionymi zębami po minucie ahahahaha,stare prukwy w biurach opowiadające dyrdymały 🖐️

oczywiście to kłamstwo kolejna mitomanka zza biurka...może już po minucie hahaha...idiotka hmmm są takie kobiety z których nie trzeba nawet wyjmować :classic_cool: niestety tylko garstka :P

Nie stuknął :) heheh Nie wsadziłam reki w majty ,majty zdjął :)

oczywiście to kłamstwo zregenerować się można,tylko po minucie nawet jak bryknie odczuwa się ból bo po wytrysku członek jest bardzo wrażliwy,to jest uwarunkowane bilogicznie...chyba,że ktoś stuka z zagryzionymi zębami po minucie ahahahaha,stare prukwy w biurach opowiadające dyrdymały są faceci którym nie opada zaraz po wytrysku ale co moze o tym wiedziec jakies niedoszkolone gimgówno?😴

naucz się czytać ze zrozumieniem,bo póki co dla ciebie nawet gimgówno to poziom marzenie :D

hmmm są takie kobiety z których nie trzeba nawet wyjmować niestety tylko garstka taaa stare prukwy z zusu siedzące cały czas na forume :classic_cool:

Odwoził mnie już po kolacji do domu i na koniec wyskoczył z tym calowaniem .Sciągnał spodnie i gacie i stało sie fujjjjjjjj.. Kiedys był słodki teraz jest oblesny

oczywiście to kłamstwo naucz się czytać ze zrozumieniem,bo póki co dla ciebie nawet gimgówno to poziom marzenie prosze nie stawiaj miedzy nami znaku równosci 😴 to że sie tobie siusiak zapala po 1 wyjeździe nie znaczy że kazdy facet ma tyle pecha w zyciu :classic_cool:

w życiu nie postawiłbym znaku równości z kimś kto kilku wyrazów nie potrafi przeczytać ZE ZROZUMIENIEM i pierrdoli jakieś bzdury na forum 💤 aż sobie zadam trudu poszukania więcej twoich wypocin bo widać,że pełnisz tu rolę niezłego pajaca i clowna z jakże górnolotną argumentacją "gimgówna" hłe hłe, tymczasem patafianie,twój brodzik intelektualny mnie nuży 🖐️